ELENA VOROBJEVA

Ruskinja je prije 10 godina došla u Split, a sada je za Hrvatsku izborila finale Olimpijskih igara

Zagreb: Jedriličarka Elena Vorobjeva
Slavko Midzor/PIXSELL
05.08.2024.
u 17:47

Vorobjeva je 36-godišnjakinja rodom iz Rusije koja je prije desetak godina došla trenirati u Split, a prije četiri godine dobila hrvatsko državljanstvo.

Hrvatska je dobila novu finalisticu na Olimpijskim igrama. Ruskinja koja nastupa pod našom zastavom Elena Vorobjeva borit će se za medalje u klasi ILCA 6, nakon što je zbog loših uvjeta otkazan posljednji, deseti plov. Naturalizirana Vorobjeva ulazi u plov za odličja na odličnom petom mjestu i samo je osam bodova udaljena od bronce, to jest trećeplasirane Norvežanke Hoest.

Vorobjeva je 36-godišnjakinja rodom iz Rusije koja je prije desetak godina došla trenirati u Split, a prije četiri godine dobila hrvatsko državljanstvo.

VEZANI ČLANCI:

Još jedan hrvatski predstavnik u jedrenju Filip Jurišić (ILCA 7) ostao je bez finalnog plova, nakon što su otkazani deveti i deseti plov. Hvaranin je natjecanje završio na 19. mjestu s ukupno 115 negativnih bodova.

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

Zagreb: Jedriličarka Elena Vorobjeva
1/19

Komentara 1

Avatar krcedolac
krcedolac
18:21 05.08.2024.

Medalja za Hrvatsku ili FSB?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije