SLUŽBENO JE

Sad je jasno: Ivan Jurić odlazi iz Torina! Slijedi li dolazak u Hajduk? Neki ga već prizivaju...

Serie A - Juventus v Torino
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
1/3
11.05.2024.
u 12:07

Jurić je do sada u Italiji vodio Veronu, Genou, Cotone i Mantovu, a ostaje za vidjeti gdje će nekadašnji igrač Hajduka i Seville s 48 godina nastaviti svoju karijeru

Ivan Jurić na kraju sezone definitivno napušta klupu Torina. Potvrda je stigla dan uoči utakmice 36. kola Serie A u kojem će igrati na gostovanju kod Verone. Odlučio je tako Jurić stati na kraj naklapanjima oko nastavka karijere u Torinu kojeg vodi od svibnja 2021. godine. U tri sezone na klupi te momčadi do sad je upisao 119 nastupa u kojima je ostvario 42 pobjede, 37 remija i 40 poraza.

Zanimljivo je, u sve tri sezone Torino bi pod Jurićevim vodstvom mogao završiti na istoj, 10. poziciji. Da je došlo vrijeme za rastanak potvrdio je i sam splitski trener.

- Nisu me uvjerili oko potpisa novog ugovora pa odlazim. Ne žalim zbog toga - rekao je Jurić kojeg se već počelo dovoditi u kontekst dolaska u Hajduk.

Jurić je do sada u Italiji vodio Veronu, Genou, Cotone i Mantovu, a ostaje za vidjeti gdje će nekadašnji igrač Hajduka i Seville s 48 godina nastaviti svoju karijeru. 

Ključne riječi

Komentara 8

BR
Brandfackel2
12:16 11.05.2024.

Hajduku je potrebna potpuna katarza. Do tada niti jedan ozbiljan trener neće u preuzeti kormilo Hajduka. U ovakav Hajduk doći će trener "niš koristi" i takvi ga igrači tamo očekuju. A takvi su i navijači koji osim brojnosti ne zrače ničim pozitivnim.

GO
gordan0810
14:36 11.05.2024.

Nije on dovoljni stručnjak za NH. Naravno da će doći ako ga Hajduk pozove, ali isto tako odletiti će samo nakon par kola loše igre.

KU
Kujttim
12:19 11.05.2024.

Jurić je trener koji ne može funkcionirati u neuređenom sustavu. Odmah, ali istoga trenutka, Jurić bi se zahvalio Livaji, Nikoli i Lovri Kaliniću, jedino bi Perišića ostavio. Doveo bi svoj stožer, odmah bi utjecao na Nikoličiusa da mu dovede igrače po njegovoj volji, uveo bi red, rad i stegu. Nakon što bi došlo do 3 uzastopna poraza i zaostatka za Dinamom, onda bi neki novi Lukša Jakobušić rekao da Hajdukove ambicije nisu drugo mjesto i to bi bio kraj priče. Jurić bi napravio kompetitivnu momčad, ali tek u trećoj godini u Hajduku, uz puno veći proračun. Dakle, Tudor, Jurić, Kek, Goran Tomić, Bjelica, niti jedan od tih trenera neće dovesti Hajduka do titule niti u prvoj, niti u drugoj godini rada. To je malo duži i ozbiljniji proces.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije