NK OSIJEK

Sad već možemo razmišljati i o dovođenju reprezentativaca

Osijek - Lokomotiva
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
10.06.2017.
u 07:00

– Osijek je bio brži i konkretniji – otkrio je Bočkaj koji je potpisao ugovor na četiri godine.

Dan nakon što su nogometaši Osijeka započeli s pripremama, predstavljena su tri pojačanja – Petar Bočkaj, Robert Mudražija i bivši kapetan Osijeka Tomislav Šorša. Četvrta prinova, Eros Grezda, trenutačno je s reprezentacijom Albanije. Financijsku snagu Osijek je potvrdio potpisom Bočkaja koji je bio velika želja prvaka Rijeke.

– Osijek je bio brži i konkretniji – otkrio je Bočkaj koji je potpisao ugovor na četiri godine.

Sportski direktor Alen Petrović najavio je da tek slijedi zanimljivo ljeto transfera.

– Radimo na još nekoliko imena i kroz tjedan-dva očekujemo njihovu realizaciju. Došli smo na razinu na kojoj možemo razmišljati i o reprezentativcima – kazao je Petrović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije