Zov iz domovine

Sammira traži Internacional za koji igra Forlan

'19.09.2013., stadion Maksimir, Zagreb - Europska liga, skupina B, 1. kolo, GNK Dinamo - FC Cernomorec. Sammir. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
06.11.2013.
u 10:01

U Dinamu misle da je Brazilac bliži ostanku unatoč zovu domovine. Zdravko Mamić nudi mu novi ugovor

Prošli smo tjedan otkrili da se Sammir želi vratiti kući u Brazil, a doznali smo i koji je to klub koji ga želi. Riječ je o Internacionalu iz Porto Alegrea, trenutačno 11. momčadi prvenstva. Službena ponuda na papiru ne postoji, nego samo naglašen interes plasiran preko Sammirova brazilskoga menadžera. Dinamova desetka još razmišlja. U Dinamu misle da je Brazilac bliži ostanku unatoč zovu domovine. Zdravko Mamić nudi mu novi ugovor.

Najveća je zvijezda Internacionala Urugvajac Diego Forlan.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije