dijamantna liga u londonu

Sandra: Nikad se ne bojim konkurencije, pa ni sada!

'02.08.2010., Pleso, Zagreb - u zagrebacku zracnu luku stigla je Sandra Perkovic, evropska prvakinja u bacanju diska, sa EP-a iz Barcelone.  Photo Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
13.08.2010.
u 13:10

Nakon pobjeda na svih pet dosadašnjih mitinga Blanka Vlašić ima deset bodova više od prve pratilje, Amerikanke Chaunte Lowe

U petak i subotu će se u Londonu održati atletski miting Dijamantne lige na kojem će nastupiti i dvije naše europske prvakinje, Blanka Vlašić (vis) i Sandra Perković (disk).

Blanki je to pretposljednji nastup u Dijamantnoj ligi. Nakon pet dosadašnjih, zbog svih pet pobjeda ima maksimalnih 20 bodova.

No, još je daleko od konačne pobjede u svojoj disciplini, iako trenutačno ima 10 bodova više od Amerikanke Chaunte Lowe.

Pobijedi li Blanka u Londonu, a Lowe ne osvoji niti jedan bod, sve će biti gotovo. Dvostruki bodovi u Bruxellesu, na posljednjem mitingu Dijamantne lige, neće značiti ništa.

Uz Blanku i Chaunte nastupit će i srebrna s EP-a, Šveđanka Emma Green, te finalistice, Ruskinja Skolina i Španjolka Beitia.

Sandra Perković imat će u disku još jaču konkurenciju nego na europskom prvenstvu. Naime, nastupit će Amerikanke Breisch i Thurmond, te vodeća u toj disciplini, Kubanka Barrois.

Kubanska diskašica ima trenutno šest bodova više od Sandre, no sve se to može promijeniti do kraja, jer uz London i Bruxelles diskašice nastupaju i u Zürichu.

– Nikad se nisam bojala konkurencije, pa nema straha ni u Londonu. Jedva čekam nastup – rekla je Sandra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije