Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB OBJAVIO

Saudijci dali otkaz bivšem treneru Hajduka: Nezadovoljni su trećim mjestom na ljestvici

ARHIVA - Split: Nogometaši Dinama nakon ruleta jedanesteraca osvojili su Hrvatski nogometni kup 2009. godine
Foto: Ivo Cagalj/24sata
1/3
16.12.2023.
u 11:27

Problem se pojavio zbog toga što su Miše i njegov pomoćnik  Ardian Kozniku u posljednje tri utakmice skupili tri boda. Uprava drugoligaša Al-Adalaha time nije bila zadovoljna i odlučila ih je smijeniti

Saudijski drugoligaš Al-Adalah objavio je kako hrvatski trener Ante Miše, više neće sjediti na klupi njihove momčadi. U Saudijsku Arabiju stigao je ovoga ljeta. Klub ga je doveo u nadi da će im pomoći da se vrate u prvu ligu.

U bliskoistočnoj zemlji je doista impresivan broj hrvatskih trenera. Trenutno tamo boravi bivši izbornik hrvatske reprezentacije, Slaven Bilić. Na istok je nakon odlaska iz Dinama preselio i Igor Bišćan te Igor Jovićević. Prije njih su tamo radili Krešimir Režić i Krune Jurčić.

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

ARHIVA - Split: Nogometaši Dinama nakon ruleta jedanesteraca osvojili su Hrvatski nogometni kup 2009. godine
1/21

Problem se pojavio zbog toga što su Miše i njegov pomoćnik  Ardian Kozniku u posljednje tri utakmice skupili tri boda. Uprava kluba je stoga odlučila potražiti novo rješenje kako bi se podigli s trećega mjesta na tablici.

VEZANI ČLANCI:

Miše je u svojoj trenerskoj karijeri bio strateg Hajduka i Istre, u susjedstvu je vodio Zrinjski i Vitez, a uz to je sjedio na klupi Al Arabija iz Kuvajta te Al Faisalyja iz Saudijske Arabije. Od 2019. do 2020. godine bio je izbornik Turkmenistana.

VIDEO Počela prodaja karata za derbi Hajduka i Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije