Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPOSTAVLJEN KONTAKT

Saudijci su ludi za Hrvatima. Sad žele i Ivana Perišića, kontakt je uspostavljen

Rotterdam: Nogometaši Hrvatske slave ulazak u finale Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
17.06.2023.
u 09:01

Dodajmo da Perišić ima još godinu dana ugovora s Tottenhamom u čijem je dresu postigao jedan gol uz 12 asistencija u 44 odigrane utakmice ove sezone

Saudijska Arabija posljednjih je mjeseci krenula u lov na velika europska nogometna imena, nakon što je Cristiano Ronaldo otišao u tamošnji Al-Nassr, Al-Hilal pokušao je dovesti Lionela Messija, ali bezuspješno. Argentinac je odabrao Inter Miami.

Isti klub u nekoliko je navrata pokušao dovesti i hrvatskog kapetana Luku Modrića. Saudijci su mu navodno bili spremni platiti čak 200 milijuna eura po sezoni, a za tri godine ugovora, koliko je navodno na stolu, zaradio bi čak 600 milijuna.

GALERIJA - Ovako su vatreni u čarobnoj "domaćoj" atmosferi proslavili ulazak u finale Lige nacija

Rotterdam: Nogometaši Hrvatske slave ulazak u finale Lige nacija
1/34

Osim njega, na meti Saudijaca još je jedan hrvatski reprezentativac. Čelnici Al-Hilala voljeli bi dovesti Ivana Perišića u svoj klub, još nije poznato kakvu su ponudu spremili za vatreno krilo. Prvi kontakti navodno su uspostavljeni.

Dodajmo da Perišić ima još godinu dana ugovora s Tottenhamom koji je sezonu završio bez trofeja, ali i bez europskoga natjecanja. Perišić je postigao jedan gol uz 12 asistencija u 44 odigrane utakmice ove sezone.

VEZANI ČLANCI:

Neki mediji pišu da Saudijci žele još jednog hrvatskog reprezentativca, veznjaka Chelseaja Matea Kovačića, ali on je sve dogovorio s Manchester Cityjem.

ANKETA - Gdje ćete gledati finale Lige nacija?

Komentara 1

Avatar Hazl113
Hazl113
10:26 17.06.2023.

Ma neka idu svi koji mogu. Svoje su pokazali i dokazali. Zašto ne podebljat novčanik za pozamačnu svotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije