Već je smijenjen

Seedorf više neće biti trener Milana, momčad preuzima Inzaghi!?

Filippo Inzaghi
PA/Pixsell
27.05.2014.
u 12:53

Talijanski mediji pišu kako se predsjednik kluba Silvio Berlusconi sastao s izvršnim direktorom Adrianom Gallianijem i dogovorio kako Seedorf više neće biti trener

Clarence Seedorf u siječnju je od Massimiliana Allegrija preuzeo momčad Milana i u 19 utakmica ostvario 11 pobjeda, no čini se kako u sljedećoj sezoni neće više sjediti na klupi.

Talijanski mediji pišu kako se predsjednik kluba Silvio Berlusconi sastao s izvršnim direktorom Adrianom Gallianijem i dogovorio kako Seedorf više neće biti trener. Navodno će Nizozemac dobiti dobru odštetu, a klub će napustiti nakon samo četiri mjeseca. No, u Milanu već imaju spremnu i zamjenu, navodno će momčad preuzeti Filippo Inzaghi. On je u Milanu kao igrač proveo 11 godina, a do sad je bio trener mlade momčadi.

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
15:56 27.05.2014.

Nikad mi ni nije bilo jasno zasto su postavili Seedorfa.

HA
hajduk1966
16:49 27.05.2014.

Inzagi lize dupe Galijaniju koji svakog dana pokazuje da je izhlapio Sedorf je mozda pocetnik ali je za malo vremena uz nikakvu ekipu osvojio puno bodova ne vidim valjan razlog da da mijenjaju ali tesko da ce imati lovu zaa odstetu ukoliko ne nadju kupca za klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije