SLOVENSKI STRUČNJAK

Senzacija iz Srbije: Matjaž Kek preuzima Crvenu zvezdu?!

Matjaž Kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
07.05.2017.
u 16:17

Dojučerašnji trener Zvezde Miodrag Božović podnio je ostavku nakon poraza od Voždovca kojom su crveno-bijeli vjerojatno ostali bez naslova.

Srpski mediji servirali su danas senzacionalnu vijesti - trener Rijeke Matjaž Kek na kraju sezone će preuzeti Crvenu zvezdu!

Dojučerašnji trener Zvezde Miodrag Božović podnio je ostavku nakon poraza od Voždovca kojom su crveno-bijeli vjerojatno ostali bez naslova. Stoga bi, prema tamošnjim medijima, klub preuzeo privremeni trener, a onda po završetku sezone u Beograd stigao Matjaž Kek.

55-godišnji nogometni stručnjak vodio je reprezentaciju Slovenije, a posljednjih godinu i pol je trener Rijeke. Kek je iznimno uspješan na klupi riječke momčadi i na najboljem je putu da prvi put u povijesti kluba osvoji naslov prvaka Hrvatske.

Kek je u razgovoru za tjednik Max! nedavno odgovorio na pitanje gdje se vidi nakon Rijeke.

- Uopće ne razmišljam o tome niti bih se uspoređivao s Kovačem, Bilićem ili Jurićem koji rade velike stvari u ligama petice. Nešto sam i zaradio da mi obitelj može normalno živjeti. Postao sam bolji trener u Rijeci. A imao sam iza sebe titule s Mariborom i SP sa Slovenijom. 

Komentara 22

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
16:31 07.05.2017.

Zašto senzacija?!

RO
roland
16:57 07.05.2017.

Mislim da je ova informacija patka, tj. ovo je specijalni rat koji vodi Mamić (preko svojih srpskih prijatelja), a cilj mu je destabilizirati Rijeku? Zašto Keku ne ponude mjesto izbornika hrvatske reprezentacije?

Avatar debela koli
debela koli
19:27 07.05.2017.

Dobrodošao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije