Bez dlake na jeziku

Serena Williams: Tenisači su pič..

'Serena Williams of the U.S. returns the ball to Victoria Azarenka of Belarus during the women\'s final match at the Madrid Open tennis tournament May 13, 2012. REUTERS/Juan Medina (SPAIN - Tags: SPOR
'JUAN MEDINA'
15.05.2012.
u 19:33

- Žene su opet pokazale da su snažnije od muškaraca. Oni su se žalili, mi smo šutjele i igrale, što nam je i posao - kaže američka tenisačica.

Serena Williams \"očešala\" je Rafaela Nadala i Novaka Đokovića zbog njihovih žalopojki o plavoj podlozi na turniru Masters serije 1000 u Madridu. 

- Žene su opet pokazale da su snažnije od muškaraca. Dok su se neki tenisači žalili poput pič.... zbog plave podloge u Madridu, tenisačice su šutjele i igrale. Što nam je i posao... - tvrdi Amerikanka.

Komentara 3

Avatar poljicanin
poljicanin
20:07 15.05.2012.

\"Žene su opet pokazale da su snažnije od muškaraca\"...,kada je tako,zašto onda ne igraju Grand Slam turnire na tri dobivena seta,po pet,šest sati npr. ljeti u Australiji?

DR
drug
22:24 15.05.2012.

Ha ha ha ..... Dobra joj ova

MI
miran
07:33 16.05.2012.

\"Serena Williams \"očešala\" je Rafaela Nadala i Novaka Đokovića zbog njihovih žalopojki o plavoj podlozi na turniru Masters serije 1000 u Madridu. ------------------------- Ma nemoj se ti uzrujavati badava ..... sta te bole k...c sta te p...e govore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije