POJAČANJE

Šibenik doveo španjolskog veznjaka koji je igrao za Real, Manchester City i PSV

HNK Šibenik
07.02.2023.
u 20:19

Momčad sa Šubićevca predstavila je novog igrača koji je u omaldinskim kategorijama bio u engleskom i španjolskom gigantu

Nogometni klub Šibenik službeno je na svojim internetskim stranicama objavio kako je prvoligaš sa Šubićevca jači za 22-godišnjeg Španjolca Ikera Poza, inače zadnjeg veznog igrača. Pozo je već bio dio hrvatskog nogometa, prošle sezone je bio član Rijeke koju je vodio Goran Tomić, ali se u klubu s Rujevice nije naigrao zbog teže ozljede.

Ovaj Španjolac je prošao nogometne škole, prvo madridskog Reala pa Manchester Cityja, dok je kao posuđeni igrač engleskog giganta bio u Rijeci te nizozemskom drugoligašu Eindhovenu gdje je tijekom 28 ligaških nastupa postigao tri pogotka.

 

 

U Manchester Cityju je igrao za tamošnje momčadi do 18 i 23 godine.

Šibenik je trenutačno pretposljednja momčad na prvoligaškoj ljestvici. Ima šest bodova manje od sedme Lokomotive i osme Rijeke te sedam više od posljednje Gorice. Prošlog vikenda, u derbiju začelja, Šibenik je upravo slavio kod Gorice s uvjerljivih 3-0.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije