uzvrat drugog pretkola Europske lige s Cipranima

Šibenik traži raniji termin

Šibenik - Sliema (1)
Pixsell
10.07.2010.
u 18:55

Nakon što je zbog izložbe pasa koja se od 22. srpnja održava na terenu u Dugopolju ostao bez travnjaka za uzvrat 2. pretkola Europske lige protiv ciparskog Anarthosisa, Šibenik se našao u problemima.

Nije uspio u nakani da se prva utakmica prebaci s Cipra u Hrvatsku, pa sada u Šibeniku igraju na drugu kartu. Preko međunarodne komisije HNS-a zatražili su da se dopusti igranje na stadionu podno Šubićevca, s tim da će potpuno zatvoriti istočnu tribinu, a ako se s UEFA s tim ne složi Šibenik ima i drugi prijedlog – da se uzvrat odigra ranije, 20. srpnja. Tako bi mogli igrati u Dugopolju.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
12:18 12.07.2010.

Neka igra od pocetka BLOUDEK, novi Ermin Zec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije