ČETVRTFINALE KUPA

'Siguran sam da smo bolji od Osječana'

Odbojka
Pixsell
19.11.2009.
u 12:41

Odbojkaši Karlovca u uzvratnom susretu četvrtfinala hrvatskog kupa u četvrtak u 17.30 dočekuju osječku Mursu Pan. Unatoč pobjedi u prvom susretu u Osijeku, kapetan Ivica Radočaj poziva na oprez:

– U kup utakmici prednost od 3:2 i nije tako velika kako se u prvi mah čini. Ovo je posve novi susret i ne smije ni na trenutak biti opuštanja, pogotovo s Osječanima koji su, u sportskom smislu "luda" ekipa i nikad se ne zna što se od njih može očekivati. Nekad odigraju izvanredno, nekad vrlo loše – poručuje Radočaj, koji ipak ističe kako vjeruje u konačan uspjeh svoje momčadi.

– Oprez je jedno, no siguran sam da smo bolji, pokazali smo to i u prvenstvenom ogledu i vjerujem kako ćemo to večeras na parketu i pokazati. Imam dobar osjećaj – kaže kapetan.

Mali problem mogla bi biti nedovoljna utreniranost karlovačkih odbojkaša. Radoš je zbog ozljede propustio nekoliko treninga, no probat će zaigrati. Belan se oporavio, a Blauhorn će igrati, ali nije trenirao zbog poslovnog puta u Njemačku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije