atletico među 8

Simeone blistao nakon pobjede, a evo čime ga je Mandžukić usrećio

Atletico Madrid's Mario Mandzukic celebrates after scoring a goal against Real Madrid during their Spanish first division soccer match at the Vicente Calderon stadium in Madrid, February 7, 2015.      REUTERS/Juan Medina (SPAIN  - Tags: SPORT SOCCER)
Foto: Reuters/PIXSEL
18.03.2015.
u 08:54

Mandžukić je jak čovjek. Dobio je snažan udarac, ali želio je nastaviti igrati, pohvalio ga je trener.

Diego Simeone bio je zadovoljan nakon teške pobjede Atletica nad Bayerom u osmini Lige prvaka, a do koje je španjolski prvak stigao boljim izvođenjem jedanaesteraca. Argentinski stručnjak pohvalio je i Marija Mandžukića. Hrvatski napadač igrao je do 83. minute. 

- Mandžukić je jak čovjek. Dobio je snažan udarac, ali želio je nastaviti igrati. Nastavio je igrati punim intenzitetom i takvog ga trebamo. Uistinu me učinio sretnim - hvalio ga je Simeone.

A pohvalio je i sjajnog vratara Jana Oblaka.

- On neprestano radi. Uvijek vam se može pružiti prilika da odigrate utakmicu života i zato morate biti spremni - zaključio je trener Atletica.

>>Atletico na jedanaesterce izbacio Leverkusen, Mandžukić nije sudjelovao!

>>Mandžukić bez udarca na gol, ali se istaknuo u obrani pa ozlijedio gležanj

>>Subašić sjajnim obranama zaustavio Arsenal i odveo Monaco u četvrtfinale!

Komentara 2

Avatar nula
nula
14:04 18.03.2015.

" Bilo ga je svugdje " ... kazu najveci europski sportski portali .

MI
mismis
12:00 18.03.2015.

Kaj nije da se ne vole i da Mandzo odlazi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije