Vodstvo Cibone slavilo sa Širokobriježanima

Široki prvak, Dodik u sukobu s navijačima, ovacije Vrankoviću

'bih sport - 29.05.2011., Siroki Brijeg - KK Siroki KK Igokea zadnja finalna utakmica. Preko 5000 gledatelja u dvorani. Pobjednik kosarkasi Sirokog. Photo: Tomislav Milicevic/Vecernji list '
'Tomislav Milicevic/Vecernji list'
30.05.2011.
u 18:12

Mecena Igokee Milorad Dodik stigao je helikopterom, klečao je na parketu, dizao tri prsta, ali nije mu pomoglo

Pobjedom u četvrtoj utakmici doigravanja nad Igokeom 95:81 košarkaši Širokog  osmi su put osvojili naslov prvaka BiH. Košarkašima s Pecare nije se uspjela suprotstaviti ni moćna i bogata momčad iz Republike Srpske kojoj je mecena Milorad Dodik. Došavši helikopterom u Široki Brijeg, Dodik je htio motivirati svoju momčad kako bi pobijedila i izjednačila omjer na 2:2 i došla do pete utakmice.

Dodik uopće nije bio dio protokola. Bio je uz rub parketa, a često i pomoćni trener, a ponekad i u sukobu s domaćim navijačima. Proslavljajući koš u jednom trenutku kleknuo je i na parket, a nije se ustručavao podizati i tri prsta u zrak. Njegova nazočnost nije pomogla Igokei da zaustavi momčad u kojoj su veliku ulogu odradili Štemberger, Ramljak, Pilepić, Grgat, Špralja, Morović, Šakić, Naletilić, Planinić i ostali.

– Uvijek kada je bilo najteže moji igrači davali su najviše – kazao je njihov trener Ivan Velić. Cijelo rukovodstvo Cibone na čelu s predsjednikom Antunovićem i sportskim direktorom Prkačinom bilo je u Širokom Brijegu. Momčad s Pecare bodrio je i njezin nekadašnji igrač, a potom i trener, danas izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije i trener Cibone Josip Vranković, koji je doživio prave ovacije s tribina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije