LP MLADIH

Sjajni juniori Hajduka doznali protivnika u četvrtfinalu LP-a, čeka ih Borussia Dortmund

Split: Osmina finala Lige prvaka mladih, Hajduk - Manchester City
Milan Sabic/PIXSELL
28.02.2023.
u 18:31

Senzacionalnu pobjedu za povijesti ostvarili su talenti splitskog prvoligaša i srušili Manchester City

Juniori Hajduka izborili su plasman u četvrtfinale nogometne Lige prvaka nakon što su na Poljudu pobijedili Manchester City sa 2:1. Igrači trenera Marijana Budimira ostvarili su podvig pobijedivši jednu od najboljih juniorskih momčadi u Europi. City je aktualni engleski prvak i trenutačno vodeća momčadi Premier League 2 ispred Chelseaja i Liverpoola.

Sve najvažnije dogodilo se u prvom poluvremenu. Hajduk je poveo u 24. minuti golom Roke Brajkovića, na 2-0 je povisio Mate Antunović u 33. minuti, a u posljednjoj minuti prvog dijela smanjio je Oscar Bobb.

Ranije su izvučeni parovi četvrtfinala. Splitski sastav igrat će protiv pobjednika susreta između Borussije Dortmund koja je u dramatičnoj utakmici nakon penala izbacila PSG.

Prošle godine je prvak bila Benfica koja je u finalu potpuno deklasirala Salzburg sa 6:0.

Komentara 1

ED
edvardl
17:54 28.02.2023.

Svi će oni završit u Dinamu, jer "struka" Hajduka, ne prepoznaje, buduće nogometaše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije