"HTIO SAM SE UBITI"

Sjećate li se filma 'Gol' i Santiaga Muneza? Evo kako izgleda nakon pakla droge

Screenshot/Goal
04.10.2022.
u 12:51

"Vidio sam svojeg djeda unutar mentalnog stresa i rekao mi je 'idi ili ostani'. Stavio sam si pištolj u usta i htio napraviti najkukavičkiji mogući čin - samoubojstvo zbog ovisnosti i depresije. Dotaknuo sam dno", rekao je Kuno Becker, glumac koji je utjelovio Santiaga Muneza u najpoznatijem nogometnom filmu "Gol" koji danas obilježava 17. obljetnicu premijere

Najpoznatiji nogometni film u povijesti "Gol" danas obilježava 17. obljetnicu od svojeg izlaska. Legendarni film u kojem mladić Santiago Munez iz Meksika dolazi u Newcastle ostvariti svoj nogometni san ponukao je mnoge na bavljenje nogometom i na ganjanje svojeg sna.

Svoj san je prvotnim uspjehom filma ostvario i čovjek koji je glumio Santiaga Muneza, Meksikanac Kuno Becker koji je u vrijeme snimanja filma bio 27-godišnjak, a nakon nešto više od pet godina izbivanja sa scene i čudnih izjava na TV gostovanjima se ove godine obratio javnosti na društvenim mrežama, sad kao 44-godišnjak.

"Kad sam došao u 38. godinu postao sam depresivan. Bio sam u jako destruktivnoj vezi koja me je poslala u brutalnu depresiju i onda sam donio odluku da se želim drogirati, a droga mojeg izbora je bila kokain", otvorio se Becker dodavši da je htio učiniti bilo što kako bi se momentalno maknuo od depresije.

Naravno, ne samo da se u trajnom smislu nije riješio depresije, već su se počeli događati problemi u njegovom privatnom, ali i profesionalnom aspektu života.

"Kokain i alkohol su razlog zašto ste me vidjeli da nekad u intervjuima govorim gluposti. U jednom intervjuu na Telemundu sam se pijan i nadrogiran osramotio pred cijelom državom", prenosi Becker.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @Kunobp (@kunobp)

 

U jednom trenutku si je popularni glumac htio oduzeti život. 

"Vidio sam svojeg djeda unutar mentalnog stresa i rekao mi je 'idi ili ostani'. Stavio sam si pištolj u usta i htio napraviti najkukavičkiji mogući čin - samoubojstvo zbog ovisnosti i depresije. Dotaknuo sam dno"

Na svu sreću, Becker se predomislio i otišao je na liječenje. Nakon više od godinu dana liječenja poznati glumac je sastavio popis svih ljudi koje je povrijedio osobno i profesionalno te se svakom ponaosob ispričao. Sada se vratio glumljenju u meksičkim telenovelama i produciranju tamošnjih crtanih filmova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije