DVOBOJ IKONA

Sjećate li se susreta Modrića i Ronalda na Poljudu? Legende će opet biti na suprotnoj strani

04.09.2024.
u 18:00

Luka Modrić najvjerojatnije neće dostići Ronaldov rekord kad je riječ o broju utakmica za reprezentaciju, ali zanimljivo je to što veliki Cristiano, osvajač čak pet Zlatnih lopti FF-a, zaostaje za Lukom po broju medalja s reprezentacijom

Komentara 1

MA
majeltomoguce
18:24 04.09.2024.

Rade si kontra uslugu. Nedavno čitam kako ima već sve više natpisa kako Ronaldo nije potreban više Portugalu, da ne čini više razliku, da to nije više ta kvaliteta. Sve više je i kod nas sličnih mišljenje oko Modrića, a posebno oko Perišića. Ne znam zašto neki ne mogu jednostavno reći dosta je!? Reskiraju da od ikona i heroja postanu antijunaci. Pa ljudi sve više jedva čekaju da odu jer vide da guše svoje klubove, reprezantacije ... kako njima samima nije jasno da to nisu više te razine igre i da ne mogu bolje, a da mladi dolaze i da im kradu mjestu? Još mogu razmjeti da u klubovima imaju financijski interes, ali reprezentacija ... to ne razumijem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije