Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINJSKI DIJAMANT

Sjećate se njega? Oduševio je Hrvatsku, predviđali mu velike stvari, ali je uslijedio bolan pad

Split: MAXtv 1. HNL, 2.kolo, HNK Hajduk - RNK Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
05.07.2024.
u 11:58

Iako je ugovor trebao trajati još godinu dana, Varaždin je s bivšim napadačem Hajduka prijevremeno raskinuo ugovor.

Ante Vukušić (33) više nije igrač Varaždina. Sinjski dijamant u barokni grad stigao je u sedmom mjesecu prošle godine iz srpske Kolubare, a za Varaždin je odigrao 10 utakmica bez učinka. 

Iako je ugovor trebao trajati još godinu dana, Varaždin je s bivšim napadačem Hajduka prijevremeno raskinuo ugovor. Vukušić je zadnjih godina postao pravi nomad, pa je tako osim za Varaždin i Kolubaru, od svog debija za Hajduk pa danas Vukušić igrao i u Pescari, Laussane-Sportu, Beverenu, Greuther Fürthu, Tosnu, poljskoj Olimpiji Grudziadz, kao i ljubljanskoj Olimpiji i Krškom.

Također je igrao i za Tuzla City i Messinu, kao i za rumunjskog diva FCSB. Vukušić ima i jedan nastup za vatrene, kada je u prijateljskoj utakmici pod izbornikom Štimcem odigrao jedno poluvrijeme u 2-4 porazu od Švicarske na Poljudu.

Vukušić je 2010. postao senzacija kada je u dresu Hajduka srušio Anderlecht, Poljud je proključao, a komentator Drago Ćosić prozvao ga je Sinjskim dijamantom. Od njega su se očekivale velike stvari i uspješna karijera, no nikada nije uspio ispuniti svoj potencija. Promijenio je broje klubove, a sada je s 33 godine u potrazi za novim.

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

Split: MAXtv 1. HNL, 2.kolo, HNK Hajduk - RNK Split
1/19
 
Ključne riječi

Komentara 1

KU
kublajkhan
12:42 05.07.2024.

jedan od brojnih bilih tića koje su silom gurali kao velike talente i onda prodali u sumnjivim transferima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije