šokirao svijet

Skandaloze izjave iz Katara: 'Hvala Putinu! Surađujemo s Rusima do kraja SP-a'

Russia's President Vladimir Putin and Qatar's Emir, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani meet on the sidelines CICA summit in Astana
SPUTNIK/REUTERS
14.10.2022.
u 12:09

Katarski bogataši očito previše ne razmišljaju o situaciji u svijetu, na pameti su im samo novac i nafta.

Nešto više od mjesec dana ostalo je do početka Mundijala u Kataru, drugog SP-a u povijesti koje će se održati na azijskom kontinentu poslije 2002. godine i Japana/Koreje. 

Katarski emir Sheik Tamim bin Hamad Al Thani je na sastanku u Kazahstanu odlučio zahvaliti ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

- Nakon što je Rusija organizirala vrlo uspješno Svjetsko prvenstvo 2018. godine, naši prijatelji iz Rusije pružili su nam veliku podršku u organizaciji predstojećeg Mundijala. Zahvalni smo vam i ponosni na ovu vezu. Suradnja će trajati do kraja Svjetskog prvenstva. Jako sam sretan što vas vidim, predsjedniče. Hvala vam - poručio je Al Thani Putinu i zasigurno mnoge ostavio u šoku.

Ruska nogometna reprezentacije neće igrati na svjetskom prvenstvu jer je pod sankcijama zbog agresije na Ukrajinu. 

 

 

Standings provided by Sofascore

>> Zoran Primorac: Nikada neću zaboraviti osjećaj kad sam nosio zastavu na OI

 

Ključne riječi

Komentara 5

UG
ugroženi
12:54 14.10.2022.

Čujem da gospoda ne primaju izbjeglice s bliskog istoka ali su spremni u Hrvatskoj financirati gradnju džamija ako ih mi primimo. Kako humano i nesebično. Ja bih sada povukao prvenstvo i preselio ga u Njemačku ili neku drugu razvijeniju eu zemlju. Nek srču pesak.

DU
Deleted user
12:44 14.10.2022.

Ovaj Arap samo sto ne kleci pred patuljkom. Kaze se,ne mijesaj sport i politiku,meni se cini da je sport u zdjeli koju mijesa olitika.

TH
Thufir
13:12 14.10.2022.

Razmišljaju oni o situaciji u svijetu, kako ne, ako ništa drugo barem koliko i Bezos, Gatec, Zuckerberg i slični. Razmišljaju kako minimizirati gubitke i maksimizirati dobitke i kako nametnuti svoje interese. Jedni pritom na internetu lijepe Ukrajinske i LGBTQ zastavice, a drugi ne. Užasno bitno, jer samo naivac može misliti da se ikome fućka za te ljude. Sve je to u očima takvih samo sredstvo za postizanje cilja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije