štrajkaši

Skroman Božić nogometaša Karlovca koji još čekaju prvu plaću nakon proljeća

nk karlovac
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
28.12.2011.
u 19:17

– U dugu sam 24.000 kuna, a kamate na to su 15 posto – kaže vratar Karlovca Hrvoje Sunara

Posrnuli nogometni prvoligaš dogovorio se s njemačkom tvrtkom Haag Sportsmanagement, pa igrači koji ne dobivaju već devetu plaću očekuju promjene. Dotad, za njih i njihove obitelji ovo je bio hladan i skroman Božić. Kapetan Matija Štefančić za Večernjak je rekao kako nema novca da ženi kupi dar, a i Sunara mjesecima vrti istu priču:

– Dok platim poreze i doprinose, stan... Teško je. Tko je uštedio kad je bilo dobro, troši zalihe. Tko nema nikakvu ušteđevinu, na grbači je roditeljima, prijateljima... – tvrdi Sunara, koji razmišlja hoće li ostati u Karlovcu.

Adis Stambolija novogodišnje praznike provest će u rodnom kraju. Javlja nam se na kućni telefon obiteljske kuće u mjestu kraj Bihaća. Tvrdi da mu klub duguje 150.000 kuna.

– Čekam raskid ugovora, pa odlazim, no nakon Nove godine odlučit ću što i kako. Imam već nekoliko ponuda klubova iz BiH. Živim s roditeljima. Otac mi radi i životarimo. Hvala Bogu da sam živ i zdrav, jer kad vas zdravog ne cijene, kako će vas cijeniti kad ste bolesni – ističe Stambolija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije