BOŠKO ŠUTALO

Skupocjeno Dinamovo pojačanje od 4 milijuna eura napušta Maksimir. Otišao je kod hrvatskog trenera

Zagreb: Zagrijavanje uoči utakmice između GNK Dinamo i HNK Gorica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
08.07.2024.
u 12:14

Boško Šutalo nakon pune dvije godine napušta Dinamo, a karijeru će nastaviti u belgijskom Standardu. Za Dinamo je upisao 27 nastupa uz jedan pogodak te je osvojio pet trofeja od čega dva naslova prvaka, jedan Kup i dva Superkupa

Branič Dinama Boško Šutalo (24) prelazi iz Dinama u belgijski Standard gdje će surađivati s još jednim Hrvatom, trenerom Ivanom Lekom. Iznos nije poznat, a moguće je čak i da ode besplatno, ali uz sticanje prava na postotak u slučaju Šutalovog budućeg potencijalnog transfera.

 

"Boško Šutalo nakon pune dvije godine napušta Dinamo, a karijeru će nastaviti u belgijskom Standardu iz Liegea. Za Dinamo je upisao 27 nastupa uz jedan pogodak te je osvojio pet trofeja od čega dva naslova prvaka, jedan Kup i dva Superkupa. Dragi Boško, hvala na zajedničkim danima i ugodnoj suradnji i sretno u nastavku karijere", objavio je klub na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Šutalo je s dva milijuna eura drugi najskuplji transfer u povijesti zagrebačkog kluba nakon dugogodišnjeg rekordera i povratnika Marka Roga koji je 2015. iz RNK Splita došao u Dinamo za čak 5 milijuna eura.

 

Ipak, dosta je podbacio. Nije se uspio nametnuti u jakoj konkurenciji na stoperskim pozicijama, bio je ozlijeđen, a i kad je igrao, nerijetko je kiksao. Najviše kritika na svoj račun dobio je nakon poraza u Kosovu protiv Balkanija 2-0 u meču u kojem je bio krivac za oba gola na utakmici.

Komentara 4

EJ
ejStef
13:39 08.07.2024.

Obrana je općenito problem, a Šutalo je bio prednjačio u tome. Još kada je Nevistić bio totalno izvan forme, to je bio ubojiti tandem. Ubojit za Dinamo, naravno... Već dugo Dinamo nije imao tako propusnu obranu, da je tako lako primao toliko komada u Europi. Za sada nema nekih velikih promjena, osim što su otišli Živković i Šutalo, a prinova je Torrente. Vjerojatno odlazi i Moharrami... Pripreme su krenule, a sve to izgleda poprilično šuplje. Osim, naravno, ako Jakirović ne misli sina postaviti za stup obrane...

Avatar utunelu
utunelu
14:20 08.07.2024.

ako zelis neuspjeh onda bosanca za trenera

Avatar rubinet
rubinet
14:48 08.07.2024.

" 27 nastupa... jedan pogodak.. te je osvojio pet trofeja ".... Ovaj je nadčovjek. Superman. Nakon svakih 5 nastupa 1 trofej. Učinkovit 100%,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije