Povukao se

Navijači poludjeli na Slavena Bilića: Otpustite ga, ovo je udarac u želudac

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.07.2017.
u 23:18

Engleski mediji navode kako se hrvatski stručnjak povukao, navodno je odlučio kako ipak ne želi napadača Iheanacha.

Navijači West Hama dobar dio prošle sezone grizli su nokte strepeći nad sudbinom njihova kluba kojem je prijetilo ispadanje u niži stupanj natjecanja. I Slaven Bilić bio je na rubu otkaza, no uspio je stabilizirati momčad te prvenstvo završiti na 11. mjestu.

Navijači čekićara stoga su očekivali kako će uprava zasukati rukave i u suradnji s Bilićem ovog ljeta dovesti prava pojačanja. Mnogo se pisalo o dolascima velikih imena poput Oliviera Girouda iz Arsenala, Javiera Hernandeza iz Bayera i Kelechija Iheanacha iz Manchester Cityja, no zasad niti jedan kapitalac nije osvanuo u njihovu kampu - Chadwell Heathu.

Ljubitelje kluba posebno je razočarao nedolazak Iheanacha, a nakon što su se pojavile informacije da će prijeći u Leicester City za 25 milijuna funti krenule su žestoke kritike, ponajviše na račun Slavena Bilića. Engleski mediji, naime, navode kako se upravo hrvatski stručnjak povukao iz tog posla, navodno je odlučio da ipak ne želi dovesti 20-godišnjeg Nigerijca.

- 'Ne mogu vjerovati da se Bilić povukao iz posla s Iheanachom. Ovaj klub je šala', 'Nakon loše sezone West Ham je imao priliku dovesti Iheanacha, ali Bilić je rekao ne. Ovo je udarac u želudac za navijače', 'Otpustite Bilića i realizirajte transfer Ihaenacha. Čovjek nema pojma', 'Uprava i Bilić trebali bi snositi posljedice zbog debakla. Trebali smo odraditi posao kako spada' - samo su neke od poruka gnjevnih navijača koje nakon svega samo veliki transfer može oraspoložiti.

Komentara 19

Avatar Verum
Verum
00:20 08.07.2017.

opet ovi bjednici iz vecernjeg na temelju izjave nekog navodnog navijaca sastavljaju insinuacije i smjenjuju trenera.jad i bjeda.

Avatar Idler 3
Idler 3
00:25 08.07.2017.

A kaj ak klub i uprava nemaju tolko nofcih....jal i za to Bilić kriv ???

MU
muh
06:43 08.07.2017.

Kod pedra neče niko da igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije