četvrtfinale kupa

Slaven dobio Inter, ali Frančićev cilj nije ispunjen

slaven-inter
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/5
27.11.2013.
u 19:03

Koprivničanci su pobijedili Zaprešićane s 2:1 u prvoj utakmici četvrtfinala nogometnog kupa. Strijelci su bili Crepulja i Delić, a za goste Nesterovski.

Slaven Belupo u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa pobijedio je zaprešićki Inter s 2:1 (2:0). Strijelci za Koprivničance bili su Crepulja u 24. minuti, nakon solo prodora i efektnog udarca s 15-ak metara te Delić u 38. minuti, nakon kornera Filipovića i asistencije Edsona. Pogodak nade za goste zabio je Nesterovski u 81. minuti iz drugog pokušaja, nakon obrane Pelina.

Temperatura oko "ništice" kumovala je tome što se na koprivničkom stadionu okupilo svega 300-tinjak gledatelja. Promrzli su, ali gledali su obostrano sasvim solidan nogomet s dosta prilika. Koprivničanci su ipak pokazali nešto veću kvalitetu od Mužekove momčadi, ali previše su promašivali.

Trener Slavena Mladen Frančić među vratnice je već treću utakmicu zaredom postavio Pelina. Iako to nitko iz kluba ne želi potvrditi, Rodić se navodno u njegovoj nemilosti našao zbog izvannogometnog života. Frančić je za razliku od zadnje prvenstvene utakmice sa Zadrom napravio dosta promjena. Priliku je dao Puriću, Filipoviću, Gregurini, Roskamu, Glavici i Noviniću, dok se, primjerice, Bagarić, krivac za gol Zadrana i strijelac za farmaceute, kao ni Matoš, nisu niti skidali. Frančiću je cilj bio ne primiti gol, ali u tome njegova momčad nije uspjela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije