OSVAJAČICA BRONCE IZ PARIZA

Slavna olimpijka ima profil na OnlyFansu: Otkrila kakve fotke muškarci traže od nje, imaju vrlo posebne zahtjeve

Athletics - Women's Pole Vault Final
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/14
20.08.2024.
u 15:40

Na svom profilu na OnlyFansu, platformi poznatoj po kontroverznim sadržajima, Newman se etablirala kao zvijezda koja nudi posve drugačiji sadržaj od onoga što bi se očekivalo.

Alysha Newman (30), kanadska skakačica s motkom koja je nedavno osvojila brončanu medalju na Olimpijadi u Parizu, ne samo da briljira na atletskom terenu već i privlači pažnju na društvenim mrežama. Na svom profilu na OnlyFansu, platformi poznatoj po kontroverznim sadržajima, Newman se etablirala kao zvijezda koja nudi posve drugačiji sadržaj od onoga što bi se očekivalo.

Naime, iako je OnlyFans platforma koja je često bila povezana s eksplicitnim sadržajima, Newman se odlučila usmjeriti na sportsku i edukativnu temu. "Mnogi ljudi su tražili fotografije svih mojih medalja poredanih zajedno - obožavaju takve stvari", izjavila je Newman za Bild. Dok neki očekuju provokativne sadržaje, Newman nudi malo drugačiji uvid u svoj svijet. "Objavljujem mnogo sadržaja o svojim treninzima, prehrambenim navikama i različitim savjetima za sportaše", objašnjava ona. Njezine objave uključuju i seksi fotografije u donjem rublju na sportskim stazama, jahtama ili u teretanama, ali nikada nije potpuno gola.

Athletics - Women's Pole Vault Final
1/14

Unatoč početnim sumnjama oko registracije na platformi, Newman je dobila podršku svoje obitelji, posebno sestre koja je potaknula da isproba OnlyFans kao način da bude što poznatija u javnosti uoči Olimpijade u Tokiju 2021. godine. "To mi je promijenilo život", priznaje Newman. Dodala je i da je iskustvo na OnlyFansu bilo izuzetno pozitivno. "Sada želim promijeniti percepciju OnlyFansa i prikazati ga u svjetlu koje je više povezano sa sportom i edukacijom."

Njezin profil na OnlyFansu ima oko 65.000 pratitelja, a mjesečna pretplata košta 12,99 američkih dolara (oko 11,84 eura). Tijekom Olimpijade cijena pretplate bila je smanjena na 7,14 dolara (6,51 euro), što je rezultiralo dodatnim tisućama lajkova i novih pretplatnika. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Athletics - Women's Pole Vault Final
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije