DOBIO ULTIMATUM

Slavni nogometaš dovodio djevojku u Hrvatsku, a sada je uhvaćen s bujnom plavušom

Jack Grealish, Engleski reprezentativac posjetio Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
18.11.2021.
u 10:56

- Ili ona ili ja - prenosi The Sun ultimatum koji je Shasha poslala Grealishu.

Engleski tabloidi raspisali su se o aferi Jacka Grealisha (26), zvijezde Manchester Cityja koji ga je ovo ljeto platio 117 milijuna eura.

Grealish je u vezi s manekenkom Shashom Attwood s kojom je nedavno stigao na odmor u Hrvatsku. No, zvijezdu Cityja koja tjedno zarađuje više od 400 tisuća eura to nije spriječilo da se druži Emily Atack, atraktivnom glumicom i televizijskom zvijezdom.

>> Jack Grealish ovo ljeto na odmoru u Dubrovniku s djevojkom

30.07.2021., Plaza Cava, Dubrovnik - Engleski reprezentativac, nogometas Jack Grealish, s djevojkom Sashom Attwood uziva na odmoru u Dubrovniku. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Shasha Attwood je "poludjela" kada je čula za druženja svoga dečka koji tvrdi da je samo prijatelj s Emily. No, Shasha je bila jasna.

- Ili ona ili ja - prenosi The Sun ultimatum koji je Shasha poslala Grealishu.

Engleski tabloidi pišu i da je ovaj trokut tema o kojoj se trenutačno najviše govori u svlačionici Manchester Cityja i da se s nestrpljenjem očekuje rasplet situacije.

>> Pogledajte i Instagram profil Emily Atack


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije