INCIDENT

Slavni nogometaš koji mjesečno zarađuje 650.000 eura optužen da je ukrao mobitel

Champions League - Slovan Bratislava v Manchester City
RADOVAN STOKLASA/REUTERS
02.10.2024.
u 11:19

Nunes je u Manchester City stigao prošle godine u transferu vrijednom 62 milijuna eura iz Wolverhamptona, a trenutačno zarađuje osam milijuna eura godišnje.

Policija u Madridu nedavno je privela vezista portugalske nogometne reprezentacije i igrača Manchester Cityja, Matheusa Nunesa. Ovaj slavni nogometaš je priveden zbog optužbe da je neimenovanoj osobi u noćnom klubu ukrao mobitel. Dvojica policijskih službenika brzo su reagirala i privela 24-godišnjaka, koji je kasnije zadržan nekoliko sati.

Prema navodima svjedoka, sve se dogodilo početkom rujna kada je Nunes navodno uzeo mobitel osobi koja ga je fotografirala u toaletu. Nakon što je dao izjavu, nogometaš je pušten, no sada čeka suđenje koje će razjasniti okolnosti ovog incidenta.

Nunes je u Manchester City stigao prošle godine u transferu vrijednom 62 milijuna eura iz Wolverhamptona, a trenutačno zarađuje osam milijuna eura godišnje ili oko 650 tisuća eura mjesečno.

Unatoč ovom skandalu, Nunes je bio važna figura u jučerašnjoj pobjedi Manchester Cityja, gdje je momčad deklasirala Slovan iz Bratislave rezultatom 4:0 u Ligi prvaka. Nunes je odigrao svih 90 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije