STIGLA JE PRESUDA

Slavni nogometaš osuđen na zatvorsku kaznu: 'Nadam se da će sada shvatiti da nije iznad zakona'

FRA, UEFA CL, Paris Saint Germain vs FC Barcelona
Foto: EXPA/ Pressesports/ Alexis Reau
1/3
12.07.2024.
u 22:00

Ne može preko noći napustiti suprugu i djecu. Tim više što su on i Sandra zajedno otkako su imali 15 godina, a ona ga je pratila po cijelom svijetu i time podržavala njegovu karijeru nogometaša - rekla je odvjetnica tužiteljstva

Nekadašnji francuski nogometni reprezentativac i član trofejne generacije engleskog Manchester Uniteda, Patrice Evra, osuđen je na 12 mjeseci zatvora u Nanterreu. Razlog tome je, kako se navodi u tekstu Le Parisiena, napuštanje i zapostavljanje obitelji. Tužila ga je supruga Sandra, a to je činio u razdoblju od 1. svibnja 2021. do 28. rujna 2023. godine.

Evra je osuđen na 12 mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine, a supruzi mora platiti 4 tisuće eura za duševnu bol i još 2 tisuće eura za trošak postupka. Tužiteljstvo je već potvrdilo da se Evra odmah žalio na presudu.

- Nadam se da će sada, nakon ove odluke, Patrice Evra napokon shvatiti da nije iznad zakona i da ne može preko noći napustiti suprugu i djecu. Tim više što su on i Sandra zajedno otkako su imali 15 godina, a ona ga je pratila po cijelom svijetu i time podržavala njegovu karijeru nogometaša - rekla je Nathalie Dubois, odvjetnica građanskog prava. Prema njoj, Evra je za alimentaciju dužan skoro milijun eura, za razdoblje od srpnja 2020. godine.

FRA, UEFA CL, Paris Saint Germain vs FC Barcelona
1/4

Javio se i odvjetnik bivšeg nogometaša, Jerome Boursican:

- Podnio je žalbu, znajući da je supruzi prije toga osigurao stan i kuću s bazenom na jugu Francuske. Također, posudio joj je dva milijuna eura za život i dnevne potrebe. To je novac kojeg ona sada odbija vratiti i zbog toga i je ovo suđenje.

Inače Patrice Evra (43) i njegova supruga Sandra (42) vjenčali su se 2007. i imaju dvoje djece. U srpnju 2020. godine britanski tabloid Daily Mail objavio je fotografije kako se Evra ljubio s Margaux Alexandrom dok je ona još bila u braku. Od tada do danas, iako brakorazvodna parnica danskog modela još nije gotova, Evra i Alexandra imaju dvoje djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije