Predsjednik HVS-a

Sloboda: Volpi je zagrijan za NK Rijeku, ali sačekajmo malo

'02.04.2011., Bazeni Kantrida, Rijeka - Polufinalna utakmica Final Four Jadranske vaterpolo lige izmedju Primorja i Jadrana. Predrag Sloboda, Gabriele Volpi.  Photo: Nel Pavletic/PIXSELL'
'Nel Pavletic/PIXSELL'
28.01.2012.
u 19:01

- Ja o tome najradije ne bih govorio. Prvo što ne znam detalje a drugo o nekim stvarima ne treba govoriti, barem ne unaprijed - tajnovit je Sloboda.

Iako je našim vaterpolistima u Eindhovenu malo što polazilo za rukom i nizali su neuspjeh za neuspjehom, predsjednik HVS-a Predrag Sloboda (61), ostao je s njima do kraja. Na žalost, prekinut je kontinuitet od sedam osvojenih medalja u nizu (dvije svjetske, jedna europska, jedna u Svjetskom kupu i tri u Svjetskoj ligi)?

- Niz je bio lijep, ali teško je bilo očekivati da će to trajati u nedogled. I, evo, sad je puklo - kaže glavni menadžer Orlean Investa, koji veći dio godine provodi u Nigeriji.

No, za srpske vaterpoliste nema zime, oni i dalje nižu uspjehe?

- Dobro rade, ali malo im se i posrećilo. Ovo definitivno nije bilo prvenstvo na kojem smo se mi predstavili u najboljem svjetlu. No, ja se nadam da je to jedna prolazna kriza koja će se riješiti, da ćemo brzo konsolidirati redove i maksimalno pripremljeni otići na Olimpijske igre u Londonu. Izvući ćemo pouke iz svega što se dogodilo ovdje u Eindhovenu. Nadam se da će biti kao i nakon sedmog mjesta u Beoogradu 2006. kada smo šest mjeseci kasnije u Melbourneu osvojili svjetsko zlato.

Vaši primorjaši, Muslim, Paškvalin, Buljubašić i Barač, nisu se baš iskazali na ovom EP-u?

- Primorje u Europi nije izgubilo niti jednu utakmicu. U Jadranskoj ligi je samo bod iza Juga. Nema još trofeja, ali stvari se ne događaju preko noći. Primorje ima osam reprezentativaca na ovom prvenstvu.

A što nam možete reći o namjeri vašeg šefa iz Orleana Gabriela Volpija, talijanskog milijardera, da kupi NK Rijeku?

- Ja o tome najradije ne bih govorio. Prvo što ne znam detalje a drugo o nekim stvarima ne treba govoriti, barem ne unaprijed. Interes postoji, ali sačekajmo malo - tajnovit je Sloboda.

>>A što je Sloboda još rekao na temu svog prijatelja Volpija koji želi kupiti NK Rijeku, pročitajte u nedjelju u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije