VAŽNA UTAKMICA

Slovenski golman: 'Hrvatska će se teško oporaviti, ali za nas je ovo povijesni trenutak'

Handball - Men's Preliminary Round Group A - Slovenia vs Croatia
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/4
29.07.2024.
u 19:00

Svi znamo što nam znači pobjeda protiv Hrvatske. Pričat ćemo o tome narednih 15 godina", rekao je slovenski vratar Klemen Ferlin koji je s osam obrana uvelike doprinio slavlju svoje momčadi

Hrvatska rukometna reprezentacija poražena je u drugome susretu turnira na Olimpijskim igrama u Parizu protiv Slovenije rezultatom 31:29. Bio je to važan susret za plasman u četvrtfinale natjecanja, ali nakon neočekivano teške pobjede nad momčadi Japana, naši se rukometaši nisu uspjeli domoći novih bodova.

Hrvatskoj će nakon ovog poraza za prolazak u osam najjačih trebati pobjeda protiv Njemačke, Švedske ili Španjolske. Nakon utakmice se na današnje događaje na terenu osvrnuo i slovenski vratar Klemen Ferlin. Tijekom 60 minuta igre uspio je obraniti osam lopti i tako pridonijeti svojoj momčadi u ostvarivanju pobjede.

GALERIJA Hrvatska preokretom došla do slavlja! Žestoka bitka odlučena u posljednjoj sekundi

Handball - Men's Preliminary Round Group A - Slovenia vs Croatia
1/22

"Svi znamo što nam znači pobjeda protiv Hrvatske. Pričat ćemo o tome narednih 15 godina. Ovo je povijesni trenutak i znam da će Hrvatima biti jako teško oporaviti se. Ako se uopće i oporave. Pogotovo jer je riječ o Olimpijskim igrama. Za nas je jako važno da smo stigli do prve pobjede, tako da imamo nadu za prolazak", rekao je.

Ferlin je izvrsno igrao u nekim od najvažnijih trenutaka utakmice. Hrvatska je dobro izgledala do zadnje četvrtine utakmice. Prijelomni trenutak bilo je pet uzastopnih pogodaka Slovenaca čime su došli do nedostižne prednosti, a Ferlin je uspio obraniti sedmerac Mariju Šoštariću. 

VIDEO Tko je 27-godišnji Bjelovarčanin koji je Hrvatskoj donio prvu medalju u Parizu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije