Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALOZNA ZAVRŠNICA

Slovenski mediji nakon pokušaja namještaljke: 'Pos*ali su se po njemu'

Reuters
05.07.2024.
u 15:40

Dončić: Za*ebao sam. Sorry, umoran sam i ljutit jer nisam zabio tricu. Moramo pobijediti Grčku. Bit će jako teško, znamo tko je Giannis, ali ne igra samo on

U grupi C1 za plasman u polufinale kvalifikacija za Olimpijske igre bili su Hrvatska, Slovenija i Novi Zeland. Uoči zadnjeg kola Hrvatska je svoje odradila i osigurala prolaz u polufinale, a duel Novog Zelanda i Slovenije završio je pobjedom Slovenaca 104-78, ali i pravim cirkusom.

Sloveniji je za prolaz trebala pobjeda od 10 razlike, a za prvo mjesto i izbjegavanje Grčke im je trebalo 29 razlike. Na dvije i pol minute prije kraja imali su +17, Novi Zeland se već pomirio s ispadanjem. Počeli su popuštati u obrani i Slovenci su u zadnjih 20 sekundi ušli s prednošću +27 (104-77). Ilij izvodi slobodna bacanja i ubacuje prvo, uoči drugog mu Luka Dončić kaže da promaši bacanje i pokazuje u svoj dres (vjerojatno mu nudi razmjenu dresova). Ilij je promašio i Slovenci su imali napad za prvo mjesto. Međutim, dvije neometane trice Slovenci su promašili (Dončić jednu od njih) i ostali bez prvog mjesta.

Dončić je ubilježio triple-double od 36 koševa, 11 skokova i 10 asistencija, ali na našu sreću, nije mu ušlo kad je bilo najvažnije.

"Za*ebao sam. Sorry, umoran sam i ljutit jer nisam zabio tricu. Najprije sam razmišljao o najmanje 10 koševa razlike, da ne radimo greške. Ljutit sam jer nije ušla ta trica. Bio sam malo umoran u zadnjoj četvrtini, ne previše, ha-ha. Znali smo da smo igrali jako loše u prvoj utakmici, znali smo što trebamo napraviti. Razgovarali smo i to je bila potpuno drukčija utakmica. Bili smo energičniji, ja sam kao kapetan vukao, borili su se i mladi momci – rekao je Dončić koji se potom okrenuo Grčkoj:

"Bilo to u polufinalu ili finalu, kako god, moramo pobijediti Grčku. Bit će jako teško, znamo tko je Giannis, ali ne igra samo on. Imaju druge koji ga jako dobro pronalaze, ali i druge dobre šutere."

Slovenskim medijima prljavi potez Dončića nije nimalo sporan. Tek je Ekipa24 izdvojila tu situaciju i navela kako je "interakcija Dončića i Ilija podigla veliku prašinu u Hrvatskoj, gdje su sigurni da je to bilo jako nesportski, a hrvatski navijači pos*ali su se po njemu".

Slovenija će u 16 i 30 u polufinalu igrati protiv Grčke, a Hrvatska u 20 sati protiv Dominikanske Republike. Pobjednici će se u finalu u nedjelju u 20 sati boriti za plasman na Olimpijske igre.

Komentara 3

JM
JMN
17:05 05.07.2024.

Radili Mujo i Haso godinama u Sloveniji pa odlučili zatražiti slovensko državljanstvo. I tako daju oni zahtjev za državljanstvo, ali im je odbijeno jer se nikad nisu popeli na Triglav. I sad krenu oni na Triglav i na pola puta reče Haso Muji:'' Ajd bolan, ne trebamo skupa na vrh, ne mogu više, uzmi moj zahtjev i poštambiljaj ga na vrhu skupa s tvojim''. I tako nastavi Mujo sam na vrh i vrati se Hasi koji ga je čekao. Kaže Haso: ''Fala ti jarane, spasio si me, daj mi moj zahtjev.'' Kad ono pogleda zahtjev, a štambilja nema. Reče: ''Pa šta nisi poštambiljo i moj zahtjev?!?'' A Mujo kaže: ''Ma znaš, prvo sam poštambiljao svoj zahtjev i sav sretan shvatio da sam sada Slovenac. A šta da ti kažem, takvi smo ti mi."

Avatar Behemot
Behemot
16:46 05.07.2024.

Slovenci su najpošteniji narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije