NAKON NOĆI VIJEĆANJA

Službena odluka F1: Iako padaju rakete 10 km od nas, nastavljamo s utrkom

Formula 1 test drives 2022 in Barcelona
Hasan Bratic/DPA
26.03.2022.
u 13:35

„Nakon razgovora sa svim momčadima i vozačima, koji su trajali do dugo u noć, odlučeno je kako će se Velika nagrada Saudijske Arabije normalno nastaviti“, službeno su priopćili iz Međunarodne automoto organizacije (FIA)

U noći s petka na subotu dugotrajni su sastanak obavili čelnici FIA-e te predstavnici samih momčadi i vozači. Zaključeno je kako će se VN Saudijske Arabije u Formuli 1 normalno obaviti po planu i programu tijekom subote i nedjelje.

Podsjetimo kako se tijekom petka dogodio napad iz Jemena na skladište naftne kompanije u Jeddahu, u blizini staze. Saudijska državna televizija je objavila kako je došlo do napada na skladište državne naftne kompanije Saudi Aramco. Veliki požar i crni gusti dim mogli su se vidjeti i sa staze, a odgovornost za napad preuzeli su jemenski pobunjenici.

„Nakon razgovora sa svim momčadima i vozačima, koji su trajali do dugo u noć, odlučeno je kako će se Velika nagrada Saudijske Arabije normalno nastaviti“, službeno su priopćili iz Međunarodne automoto organizacije (FIA).

Nakon svih događaja neki vozači su sami izrazili veliku sumnju u to koliko je pametno nastaviti sa sportskim aktivnostima tijekom vikenda, no nakon odrađenog sastanka jednoglasno je odlučeno da će Velika nagrada ići dalje.

"Održane su opsežne rasprave između samih dionika, vladinih tijela i agencija odgovornih za sigurnost te su dana potpuna jamstva o sigurnosti događaja", dodali su iz FIA-e.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije