MAĐAR U NOVOM KLUBU

Službeno: Laszlo Kleinheisler odbio Dinamo i potpisao za grčkog velikana

FC Panathinaikos
12.01.2023.
u 14:56

Sjajni mađarski reprezentativac ima novi klub, preselio je u Atenu

Mađarski reprezentativac Laszlo Kleinheisler i službeno više nije igrač Osijeka te će karijeru nastaviti u grčkom Panathinaikosu, objavila su oba kluba. Kleinheisler je u Osijek došao u veljači 2019. godine i odigrao je za klub 124 utakmice te zabio 19 golova. Pošto mu je isticao ugovor na ljeto, a nije se s Osijekom mogao dogovoriti za novi, klub ga je odlučio prodati u grčkog velikana, a za njega bi trebali dobiti oko pola milijuna eura. 

Ugovor s Panathinaikosom potpisao je do lipnja 2026. godine. Za mađarsku reprezentaciju odigrao je 44 utakmice i postigao tri zgoditka.

Spekuliralo se da će Osijek dobiti odštetu od 500 milijuna eura.

 

 

Komentara 1

BS
Blue_shirt
15:43 12.01.2023.

"Odbio Dinamo", a jos "prosle godine ;) je Cacic (trener i SD) javno rekao da je to neistina i da Dinamo ne razmislja o Laciki, niti je imao ikakav kontakt... I vi opet uporno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije