Uoči El Clasica

Španjolci analiziraju: Čačić je imao ekstravagantne ideje, Modrić i Kovačić moraju igrati i u blatu

Hrvatska - Izrael
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
26.03.2016.
u 11:24

"Izbornik Ante Čačić došao je na ekstravagantnu ideju da na raspolaganju ima samo 17 igrača i tri vratara za dvije prijateljske utakmice"

Reprezentativna stanka došla je taman prije iznimno važnog susreta u Španjolskoj - El Clasica. Barcelona će 2. travnja dočekati Real, a španjolski mediji pišu o tome kako se veznjaci Reala nimalo ne štede u reprezentacijama, dok Barcini odmaraju.

Španjolski As tako donosi kako su Iniesta i Busquets pošteđeni, kao i Rakitić, dok su Kroos, Modrić, Kovačić, James i Isco u punom pogonu.

"Oslobađanjem trojice ključnih veznjaka, Barcelona će se bolje pripremiti za utakmicu", piše novinar Asa i osvrće se na hrvatsku reprezentaciju u kojoj igraju dva nogometaša Reala.

"Izbornik Ante Čačić došao je na ekstravagantnu ideju da na raspolaganju ima samo 17 igrača i tri vratara za dvije prijateljske utakmice. Rakitić je pušten zbog ozljede lista pa je tako Modrić morao igrati 67 minuta, a Kovačić 33 u utakmici protiv Izraela na blatnjavom i lošem travnjaku. Oni će morati igrati i protiv Mađarske jer Čačić sad ima samo 15 dostupnih igrača", stoji u članku u kojem se još navodi kako Kroos ima dvije zahtjevne utakmice za Njemačku (protiv Engleske i Italije), kao i to da James još mora igrati u utorak u Ekvadoru, a Isco protiv Rumunjske.

>>Izbornik Ante Čačić će u Budimpešti imati samo tri igrača na klupi

Komentara 4

BL
Blender
13:37 26.03.2016.

Nema tu nista sporno! Svakom nogometasu koji potpise ugovor sa klubom, ima obavezu prema svojoj zemlji. Spanjolci vide u jednoj utakmici pocetak ili kraj svijeta, odvratno!!!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:40 26.03.2016.

Neka se malo čeliče.

KU
kupatilo
00:18 27.03.2016.

Ma Cacic je ludjak a u izjavama Spanjolaca mislim da ima istine jer ija nevjerujem daje Rakitic ozlijedjen a ticemo za koji dan i vidjeti.Jos Modrica stavi u odbranu da ko blesav mora trcat i pokrivat rupe jer Kovacic i Antolic su samo setali tako da je lopta cjelo drugo poluvrijeme bila u nasoj polovici.A imamo igraca koji bi igrali i bili mozda i bolji al nije ih ni pozvao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije