Zabio prvijenac

Španjolci oduševljeni mladim Hrvatom: Ima zlatnu ljevicu, ovo što je napravio je remek-djelo!

Europa League - OGC Nice v Real Sociedad
Manon Cruz/REUTERS
07.10.2024.
u 12:11

Luka Sučić zabio je svoj prvi gol za Real Sociedad (1:1) protiv Atletico Madrida i oduševio gledatelje

Remek-djelo - tim je riječima Mundo Deportivo opisao čudesan udarac Luke Sučića koji je spasio svoj Real Sociedad u susretu s Atletico Madridom u devetom kolu La Lige. 

Naime, Madriđani su poveli već u prvoj minuti golom Juliana Alvareza i činilo se da će uzeti sva tri boda, no u 84. minuti Sučić je zabio za izjednačenje. Atletico je izgubio loptu na svojoj polovici, pokupio ju je Mikel Oyarzabal te proigrao hrvatskog igrača na sredini, on je iz prve puknuo lijevom nogom i pogodio suprotni kut Slovenca Jana Oblaka. Pogodak možete pogledati OVDJE

Sučiću je ovo bio prvi pogodak za Real Sociedad, u koji je stigao ljetos iz Salzburga. Nakon susreta, španjolski mediji krenuli su s hvalospjevima za hrvatskog igrača, Sport je napisao sljedeće:

-Atletico Madrid limitirao se na čišćenje ubačaja i postavljanje zida ispred Oblaka, a onda se Sučić umorio od toga. Ima zlatnu ljevicu. Oblak napravio sve što je mogao kako bi zaustavio loptu na putu do mreže. Međutim nije uspio. Pravda je zadovoljena na stadionu Anoeta, gdje se slavilo to što nisu izgubili od Atletica, koji je bio daleko od toga da je zaslužio pobjedu.

El Mundo je Sučićev potez opisao kao "čudesan pogodak",a Fabrizio Romano rekao je što klub iz Baskije misli o Sučiću:

- Real Sociedad je jako zadovoljan ulaganjem u Luku Sučića prošlog ljeta. Zabio je super gol protiv Atletica, ključni je igrač trenera Imanola, a u rujnu je proglašen igračem mjeseca od Realovih navijača.

Ovim je golom Luka poboljšao statistiku s tog susreta jer imao je još dva udarca, dva uspješna driblinga, 42 točna dodavanja (od 45 pokušaja) i pet osvojenih duela od 11 u kojima se našao. 

Podsjetimo, sa Sociedadom je potpisao petogodišnji ugovor, ima 12 nastupa za hrvatsku reprezentaciju i sada je pozornost još više skrenuo na sebe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije