Čeka se ugovor

Španjolci tvrde: Modrić na odlasku jer se boji da mu Perez ne napravi što i Ramosu!

Luka Modrić
Foto: JAVIER BARBANCHO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
11.01.2022.
u 14:10

Hrvatski veznjak ugovor s Realom ima do kraja sezone. A o tome što će biti dalje sada se samo nagađa. U priču se upleo i Manchester City.

Nova godina, novi problemi! Hrvatski veznjak Luka Modrić ugovor s Real Madridom ima do kraja sezone. A o tome što će biti dalje sada se samo nagađa. 

Kako tvrde španjolski mediji Modrić bi rado ostao u Španjolskoj. Navodno želi dvogodišnje produljenje suradnje, kompetitivnu momčad te istaknuto mjesto u važnim utakmicama. Koliko će se toga i hoće li se išta ostvariti tek ćemo vidjeti.

Naime, klub razmišlja o dovođenju Kyliana Mbappéa i Erlinga Halanda što znači da je financijski potkovan i da bi mogao izdržati i Modrića još neko vrijeme. No, o novom se ugovoru još ne govori po hodnicima Santiago Bernabeua

- Modrić  postaje sve nestrpljiviji zbog pasivnosti Florentina Pereza po pitanju produljenja svog ugovora. Hrvatski nogometaš sjajno igra ove sezone, na razini kakvu nitko u Real Madridu nije očekivao, budući da je lani u rujnu napunio 36 godina. On smatra da je igrama zavrijedio produljenje, ali se boji da je Perezov plan s njim napraviti isto što je napravio Sergiju Ramosu - navodi El Nacional.

La Liga Santander - Real Madrid v Levante Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Levante - Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid, Spain - January 30, 2021 Levante's Enis Bardhi in action with Real Madrid's Luka Modric REUTERS/Javier Barbancho JAVIER BARBANCHO
Foto: JAVIER BARBANCHO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

As pak donosi potpuno drugu priču. Tamo se tvrdi da Hrvat potpisuje produljenje ugovora s Real Madridom na dodatnih godinu dana i u klubu će sigurno ostati do ljeta 2023. godine.

Naime, poznato je da trener Carlo Ancelotti iznimno cijeni hrvatskog veznjaka i da ga želi što dulje na travnjaku. 

- Godine nisu važne. Važna je izvedba na terenu i lojalnost dresu. Bernabeu mu je skandirao tijekom derbija protiv Atletica, a sad ponovo protiv Valencije. Nije mala stvar kad svi na stadionu ustanu i počnu uzvikivati njegovo ime. Malo koji nogometaš u povijesti kluba može se time pohvaliti i zato u klubu već sastavljaju novi ugovor za njega. Osim toga, Modrić ima jakog jamca, Carla Ancelottija. Talijan voli njegov stav, predanost, nogometnu inteligenciju i obrambeni duh koji genijalac iz Zadra pokazuje pod pritiskom - piše As. 

Kapetan hrvatske reprezentacije prije nekoliko je mjeseci produljio ugovor na godinu dana i tada je pristao na 10 posto manja primanja. No, novi ugovor između Modrića i Reala još nije potpisan, a pored svega iz Španjolske stižu informacija kako će tu situaciju pokušati iskoristiti Manchester City koji želi dovesti Modrića u svoje redove sljedeće sezone.

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
00:05 12.01.2022.

ma čega se ima bojati? postigao je sve u nogometu i u ovim godinama treba uživati dok još igra a novinari nek ne izmišljaju

AM
Ameise
22:39 11.01.2022.

Zar nije neki dan pisano da je potpis samo formalnost i da mu cak nece ni platu smanjit jer je to zasluzio ponasanjem i dosad prikazanim...? 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije