uoči UTAKMICe

Španjolski mediji se boje: Nema Martiala, a Dinamo je opasan u Maksimiru, sjetite se Mourinha

Mislav Oršić hat-trickom srušio veliki Tottenham
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
24.02.2022.
u 09:50

A list As, u tekstu pod naslovom “Mourinhovo upozorenje Sevilli”, podsjetio je na prošlosezonski Dinamov trijumf nad Mourinhom i Tottenhamom

Španjolski se mediji uoči uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige između Seville i Dinama hvale da Sevilla nije izgubila ni jednu od pet službenih utakmica u gostima kod momčadi iz zemalja koje su nekada činile Jugoslaviju.

Pišu i o tome da trener Julen Lopetegui neće moći računati na francuskog napadača Anthonyja Martiala zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge.

– Osjetio je jaku bol u nozi. Ponovo se moramo boriti s takvim okolnostima, ali sada možemo sjesti i plakati. Moramo se fokusirati na ono što slijedi - kazao je trener Seville koji je na popis dodao Argentinca Gonzala Montiela.

A list As, u tekstu pod naslovom “Mourinhovo upozorenje Sevilli”, podsjetio je na prošlosezonski Dinamov trijumf nad Mourinhom i Tottenhamom:

”Dinamo je pobijedio zahvaljujući hat-tricku Mislava Oršića. Oršić je odveo Dinamo u produžetke golovima u 62. i 82. minuti, a onda i u produžecima zabio za prolazak Dinama u četvrtfinale Europske lige. Mourinho je nakon utakmice ušao u njihovu svlačionicu i pljeskao momčadi koja ga je izbacila iz natjecanja.” 

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zoranos
11:11 24.02.2022.

Dinamo nema niti teoretkse šanse danas! Sevilla nije Totenhaim u ničemu, a niti je Dinamo onaj Dinamo. Prodajom Majera i ne kupovinom Šimića, Zvonareka i Kačavendu izgubili su naslov! Dinamo je bio najbolji dok je masno prodavao i skupo kupovao najveće naše talente. Sad to nije napravio i krug je prekunut. Neću niti slušati prijenos danas, jer je besmisleno. Dinamo se danas mući sa Goricom, Istrom, Lokomotivom ...the end!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije