WINTER CLASSIC

Spektakl na Šalati završio pobjedom Medveščaka i velikim vatrometom

Medveščak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
08.02.2014.
u 20:50

Iako su igrali u prvoj i drugoj brzini, daleko ispod svojih mogućnosti, hokejaši Medveščaka pobijedili su stare rivale iz EBEL-a Vienna Capitalse sa 4:3 nakon penala (0:0, 2:1, 1:2, 1:0).

Ako nekome i nije bilo jasno kolika je razlika između KHL-a i EBEL-a, u subotu je na Winter Classicu na Šalati shvatio. Iako su igrali u prvoj i drugoj brzini, daleko ispod svojih mogućnosti, hokejaši Medveščaka pobijedili su stare rivale iz EBEL-a Vienna Capitalse sa 4:3 nakon penala (0:0, 2:1, 1:2, 1:0).

Pred ispunjenim tribinama na kojima je bilo 5500 navijača Medveščak je triput vodio golovima Lingleta, Murleya i Katića, Bečani su triput izjednačavali, no onda je golom iz penala pobjedu domaćinima donio Iggulden.

Prvi puta u pet sezona na utakmici Medveščaka vidjeli smo bakljadu (navijači upalili 30-ak baklji), a na kraju utakmice i veliki vatromet.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trener Mark French šansu je dao i igračima koji imaju malu ili nikakvu minutažu u KHL-u, Letangu, Waughu, Kostoviću, Šakiću...

Charlesa Lingleta je oduševilo ozračje i utakmica pod otvorenim nebom:

- Lijepo je kad ti na prijateljsku utakmicu dođe 5500 navijača. Kada sam jutros vidio kako pada kiša pobojao sam se da se utakmice neće odigrati, no led je bio sjajan. Posebno me oduševio vatromet na kraju.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

>> Medvjedi rastopili Šalatu : 'Jedva čekamo zaigrati'
>> Medvjedi se vraćaju na Šalatu: Sve je spremno za spektakl

Komentara 7

KA
kalipso
21:45 08.02.2014.

Čisto da pojasnim, jer očito nije jasno kako izgleda vatromet a kako bengalke; na slikama je baklijada. Vatromet koji se spominje u članku nije na slikama i nema veze sa baklijadom (koja po meni, baš radi ovakvih komentara i usporedba sa BBB nije bila potrebna).

KL
klubuhb1
22:04 08.02.2014.

Ovo na slici je bakljada a vatromet možete pogledati u Jutarnjem listu, ovi su nesposobni poslikati nešto što je trajalo 4-5 minuta

FU
FULL
20:48 10.02.2014.

Najljepša gesta Medveščaka je u pomoći i participiranju liječenja ozlijeđenog navijača Capsa (fraktura lubanje)....želim mu brz oporavak!! P.S. Nigdje još do sad nisam pročitao u bilo kojim glasilu, da je bilo koji klub u bilo kojem športu participirao na biloo koji način i jednom ozlijeđenom navijaču na stadionu?! A bitna je "rasprava" o vatrometu itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije