Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK NA MAKSIMIRU

Iz Hajduka poručili: Odustajemo od organizacije utakmice s Italijom, bilo bi to poniženje

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Davor Javorović/PIXSEL
09.04.2015.
u 11:14

– Nadali smo se, vjerovali smo u iskrenost namjere čelnika HNS-a, no sada nema previše smisla mijenjati domaćinstvo. Vjerujem da bi mnogi navijači to shvatili kao poniženje, bolje to prolongirati za neku sretniju priliku – rekao je Koceić-Bilan

Utakmica Hrvatske i Italije nakon svega će se igrati na Maksimiru. Uefa je jučer odlučila da će se taj susret zbog navijačkih izgreda igrati odigrati pred praznim tribinama nakon čega su se u Splitu povukli iz organizacije.

– Bilo bi to kontraproduktivno i nekorektno prema svim navijačima s ovog područja, nema smisla sada organizirati utakmicu Italije na Poljudu. No, ostajemo otvoreni prema budućoj suradnji, odnosno organizaciji sljedećih utakmica reprezentacije na Poljudu – rekao je član Nadzornog odbora Hajduka Nikola Koceić-Bilan, prenose 24sata.

Maksimir je već bio prijavljen, no predsjednik HNS-a Davor Šuker proteklog vikenda iznenada je rekao da će pokušati prebaciti utakmicu na Poljud.

– Nadali smo se, vjerovali smo u iskrenost namjere čelnika HNS-a, no sada nema previše smisla mijenjati domaćinstvo. Vjerujem da bi mnogi navijači to shvatili kao poniženje, bolje to prolongirati za neku sretniju priliku – rekao je Koceić-Bilan.

Susret Hrvatske i Italije igrat će se 12. lipnja na Maksimiru. Nažalost, bez gledatelja.

>> Vrbanović: Nema govora da smo znali što Uefa sprema, kazna nas je šokirala

Komentara 31

BA
Barisic
12:27 09.04.2015.

Ka bi taj hajduk davno izbacio iz HNL-a!!! Samo dijeca tako kukaju kao oni...

VL
????
11:57 09.04.2015.

Od te 4 u Splitu pola će ih ionako biti bez gledatelja jer će se sljedeći izgred kazniti s 2 utakmice.

VL
????
12:31 09.04.2015.

Sad je samo pitanje, ako su UEFA i Talijani stvarno pristali, da li će opet dopustiti da se utakmica vrati u Zagreb? U najmanju ruku će nas smatrati neozbiljnima. Ako sad ostane Split i dogodi se kakav napad na Talijane tamo, dobit ćemo još koju utakmicu pred praznnim tribinama, ako ne i suspenziju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije