Mateo odlazi!?

Sportski direktor europskog velikana došao u Madrid dovršiti Kovačićev transfer!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/10
18.05.2016.
u 18:18

Španjolski mediji u posljednje vrijeme sve češće pišu o tome da će Kova sljedeću sezonu igrati na posudbi

Mateo Kovačić u debitantskoj sezoni madridskog Reala nije se iskazao pa mu ni minutaža nije prevelika, ali još je mlad i cijela je karijera pred njim pa će i njegov talent isplivati na površinu. Međutim, u Realu ne mogu mladima odmah ponuditi punu minutažu i istrpjeti pokoju lošu utakmicu pa ih šalju na posudbu, a čini se da će tako biti i s hrvatskim reprezentativcem. Španjolski mediji u posljednje vrijeme pišu o tome da će Kova sljedeću sezonu igrati na posudbi, a sve češće se spominje odlazak u Milan.

I talijanski mediji o tome su se raspisali, tvrde da je potpredsjednik i sportski direktor Milana Adriano Galliani bio u Madridu i dogovorio sve detalje transfera s klubom. A čini se da ni hrvatski veznjak nema ništa protiv, barem tako tvrdi Sport Mediaset, koji bi trebao biti dobro informiran jer je njegov vlasnik ujedno i vlasnik Milana Silvio Berlusconi.

Kovačić je već živio u Milanu, grad mu ne bi trebao biti nepoznanica, kao ni stadion, ali tada je igrao za Inter. Odigrao je za njega 97 utakmica, postigao osam pogodaka i 11 puta asistirao.

Komentara 10

Avatar germanikus
germanikus
21:16 18.05.2016.

EUJanez..hihihihihihih..kad Slovenac komentira nogomet to je kao kad bu..dala tumači kvadraturu kruga!Samo dalje komentiraj da se Hrvati imaju čemu smijati već kad ste niste kvalificirali na EP!

Avatar Black_Zero
Black_Zero
19:45 18.05.2016.

Bez brige, još je mlad.. Svijetla budućnost je ispred njega.

Avatar Abcda
Abcda
18:44 18.05.2016.

Novi Zvone Boban se vraca u Milano ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije