VATRENI NA POLJUDU

Sprema se senzacionalan preokret kakvog HNL ne pamti. Dinamo ga je prevario, a sada odlazi u Hajduk

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
27.01.2024.
u 08:10

Inače, doznali smo da se Brekalo odrekao plaće od 70 tisuća eura mjesečno kako bi došao u Maksimir, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Sprema se senzacionalan transfer u Hajduk! Večernji list je dobio potvrdu kako je povremeni vatreni Josip Brekalo blizu  prelaska u Hajduk. Pregovori su već stigli do završne faze te krilni napadač koji je donedavno bio nadomak povratka u Dinamo sada bi trebao stići na Poljud. Brekalo bi u Hajduk došao na posudbu do kraja sezone nakon što je sve dogovorio s matičnim Dinamom koji ga je izigirao te grubo odbacio. 

GALERIJA Jakirović možda nije za Dinamo, ali velik dio krivnje ima uprava

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
1/4

Slične informacije posjeduje i talijanski novinar Alfredo Pedulla, koji je potvrdio da je Hajduk zainteresiran za dovođenje povremenog hrvatskog reprezentativca. Pedulla piše kako Splićani nakon dovođenja Perišića žele dodatno osnažiti napad, što bi uvelike značilo da su praktički prvi favoriti za titulu. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Brekalo je u srijedu bio spreman za put u Zagreb i navodno je već bio u zračnoj luci. Dinamo je do srijede ujutro trebao poslati dokumentaciju kako bi ga registrirao, ali to nije učinio. U Maksimiru su se u to vrijeme bavili porazom od Lokomotive i eventualnom smjenom Sergeja Jakirovića, koja se na kraju nije dogodila, pa su iz Fiorentine odustali od posla. 

Inače, doznali smo da se Brekalo odrekao plaće od 70 tisuća eura mjesečno kako bi došao u Maksimir, ali od toga na kraju nije bilo ništa. 

Ključne riječi

Komentara 23

BI
billynik
09:26 27.01.2024.

Ne treba Hajduk nikoga dovoditi niti se pojačavati, dovoljna je sadašnja Dinamova uprava i Jakirević.

CR
crocro
09:08 27.01.2024.

Upravu Dinama treba torpedirati na Mars, jer ionako zamišljaju da nisu na ovoj planeti, Bože dragi da li netko zna tko ima moć smijeniti upravu Dinama? Da li se uprava može smijeniti i tko je taj koji može smjeniti upravu? Da li je stvarno istina da je iznad uprave samo Svevišnji? Ako je to istina onda su oni država u državi.

EJ
ejStef
09:41 27.01.2024.

Kako danas funkcionira Dinamo mislim da se najbolje vidjelo na zadnjoj utakmici gdje Dinamo gubi, ne izgleda dobro, a Vlatkica sa smiješkom behandla dedicu Barišića u VIP loži. Da bi to tako moglo biti i dalje, jasno je zašto je struka potpuno nepoželjna u klubu... Ovo je takva devastacija kluba, gora nego što je ulica napravila Hajduku, a njima je trebalo koje desetljeće da se donekle oporave. Za razliku od Hajduka, u Dinamu oporavak nije niti krenuo, samo tone sve dublje. Nevjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije