VELIKE TENZIJE

Srpski navijači za Real spremaju pakao, Španjolci traže dodatno osiguranje u Beogradu

(SP)SERBIA-BELGRADE-BASKETBALL-EUROLEAGUE-PARTIZAN VS REAL MADRID
Predrag Milosavljevic/XINHUA
01.05.2023.
u 10:37

Prošla utakmica u Madridu završila je neviđenom tučnjavom i isključenjima pa Španjolci u Beogradu traže jako osiguranje.

Partizan sutra u Beogradu protiv Real Madrida igra treću utakmicu četvrtfinala košarkaške Eurolige. To je treća utakmica, a srpska momčad vodi 2:0.

Prošla utakmica u Madridu završila je neviđenom tučnjavom i isključenjima pa Španjolci u Beogradu traže jako osiguranje. Strani mediji objavili su njihove zahtjeve:

– Autobus će pokupiti igrače i stožer Reala odmah po iskrcaju iz zrakoplova, kako bi se izbjegao boravak na terminalu, a time i kontakt s publikom;

– Policija će pomno pratiti delegaciju od zračne luke do hotela, od hotela do dvorane i natrag tijekom treninga, kao i od hotela do zračne luke;

– Zaštita će morati biti prisutna oko hotela u kojem će Real boraviti 24 sata;

– Tijekom utakmice morat će se pojačati sigurnost – u cijeloj dvorani, a posebno oko Realove klupe.

S druge strane, srpski mediji su objavili planove navijača Partizana. U dvorani će biti 20 tisuća ljudi koji će napraviti paklenu atmosferu, a navijači će pokušati stvarati buku ispred hotela u kojem su igrači Reala kako im ne bi dali spavati.

Ključne riječi

Komentara 2

VK
vječni krojf
10:26 02.05.2023.

To je jako bezobrazno ne dati ljudima da spavaju.To bi moglo imati velike posljedice.Partizan mora strogo paziti na ponašanje svih,pa I navijača,jer bi u slučaju nereda mogli biti izbačeni iz daljnjeg natjecanja.Sada će biti otvorene sve oči,i to široko. Srbija nema bonuse,sve ih već potrošila.

TR
trofazni
16:42 01.05.2023.

Na svakih 15 minuta topovski udar ispred hotela, celu noć! Nema spavanja, smećari španski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije