OTVARANJE EURA

Poslušajte kako su Srbi dočekali Lijepu našu u Beogradu

Vaterpolo
Foto: Printscreen Dailymotion
10.01.2016.
u 22:50

"Za neke ništa čudno, dok mnogi ne odobravaju odluku publike da skoro nadjačaju ozvučenje preglasnim zviždanjem u Areni, u trenutku dok je 'išla' hrvatska himna. Očigledno ništa nismo naučili i ponovo smo propustili priliku da pošaljemo sjajnu sliku u svijet", piše Telegraf.

Više od 11 tisuća ljudi došlo je danas u beogradsku Kombank Arena na otvaranje Europskog prvenstva u vaterpolu.

Srbijanski navijači uoči utakmice s Hrvatskom zviždali su Lijepoj našoj, a zviždalo se i zastavama Njemačke, Turske, Mađarske i Crne Gore.

Ništa bolje nije ni prošao ni državni vrh Srbije na čelu s predsjednikom Tomislavom Nikolićem koji se obratio okupljenima.

Srbijanski portal Telegraf osudio je ponašanje publike navodeći da je zviždanje hrvatskoj himni "sramota".

"Za neke ništa čudno, dok mnogi ne odobravaju odluku publike da skoro nadjačaju ozvučenje preglasnim zviždanjem u Areni, u trenutku dok je 'išla' hrvatska himna. Očigledno ništa nismo naučili i ponovo smo propustili priliku da pošaljemo sjajnu sliku u svijet i pokažemo da smo sjajni domaćini. Daleko od toga da nećemo biti, ali…", piše Telegraf.

>> Blijedo izdanje Hrvatske na otvaranju Eura, Srbija uvjerljivo slavila

Komentara 82

JU
juma
00:26 11.01.2016.

Vi stvarno niste normalni! A što trebaju raditi, pljeskati našoj himni, pa da nam još postanu simpatični? Samo neka zvižde i urlaju Lijepoj našoj, meni je tek tada toplo oko srca.

SA
samura
23:01 10.01.2016.

gdje su te udruge u srbiji pa i u hrvatskoj da osude ovo ponašanje poblike i zviždanje nacionalnoj himni,gdje je taj pupovac i ostala četnička bagra da nešto kažu,da su hrvati zviždili srpskoj "bože pravde",odnosno četničkoj himni sve nevladine udrugi zajedno sa pupovcem bi se digle na noge

BJ
Bjelovar112
23:10 10.01.2016.

đe je Pupavac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije