Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA

Srbi nakon ispadanja: 'Izbacili smo Hrvatsku s Eura!' Slovenci euforični nakon povijesnog uspjeha

Euro 2024 - Denmark v Serbia
Foto: Michaela Stache/REUTERS
1/4
25.06.2024.
u 23:38

"Momci, niste vi za ovo! Srbija ispala s Europskog prvenstva! Ovako se ne može dalje. Kako je ekipa igrala, ništa drugo nismo ni zaslužili", napisali su iz Informera

Situacija u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj rasplela se na veliko zadovoljstvo Slovenaca koji su remijem s Engleskom (0:0) kao treći izborili osminu finala kontinentalnog natjecanja. S druge strane, Srbija je s istim rezultatom protiv Danske ostala posljednja u skupini i oprašta se od Eura. Srpski mediji poprilično su kritični prema svojim nogometašima, a kritiziraju i utakmicu između Engleza i Slovenaca.

"Srbija nije izgubila, ali je ispala s Eura! Sanjat ćemo milimetre i Engleze koji nam nisu pomogli. Srbija je čekala i čekala, ali je brzo ispala sa Europskog prvenstva. U grupi u kojoj je u šest mečeva viđena samo jedna pobjeda, i to kad je Engleska pobijedila upravo Orlove, završili smo kao posljednji, možda nismo imali sreće, ali se ona ipak zaslužuje", piše Sportal.rs.

GALERIJA Razočarenje, tuga i utješni zagrljaji. Fotografije pričaju sve emocije s terena nakon utakmice s Italijom

Euro 2024 - Denmark v Serbia
1/15

"Euro je završen za orlove! Jedno poluvrijeme nije dovoljno za pobjedu! Nogometaši Srbije poginuli, ali kasno krenuli na sve ili ništa", piše Kurir, a o slavlju Slovenije dodaju: "Slovenija odletjela Englezima i plasirala se u osminu finala Europskog prvenstva."

"Srbija izbacila Hrvatsku s Eura. Naše susjede skupo koštali kiksevi. Uzalud provokacije od prije nekoliko dana. Rezultati iz C grupe Europskog prvenstva u Njemačkoj nikako nisu odgovarali reprezentaciji Hrvatske, koja je zbog dva neriješena rezultata ispala s iz daljeg natjecanja", navodi Alo.rs.

"Momci, niste vi za ovo! Srbija ispala s Europskog prvenstva! Ovako se ne može dalje", dodaje Informer uz opasku: "Naš nacionalni tim okončao je natjecanje na prvenstvu Starog Kontinenta mnogo ranije nego što su se navijači nadali, a kako je ekipa igrala, ništa drugo nismo ni zaslužili! Srbija je natjecanje u Njemačkoj okončala sa samo jednim postignutim golom i dva boda, kao i zadnjeplasirana u grupi."

"Povijesni uspjeh Slovenije: Zvižduk suca prekinuo muke i donio euforiju", pišu slovenskenovice.si u naslovu svoga teksta o velikom slavlju slovenske reprezentacije.  "Povijesni uspjeh! Slovenija je u eliminacijskim borbama", piše Žurnal24 pa dodaje: "Slovenija je remijem protiv nogometne velesile Engleske (0:0) ostvarila povijesni prolazak u nokaut-fazu Europskog prvenstva."

"Slovenija je u osmini finala Europskog prvenstva u Njemačkoj! I u trećem susretu odigrali su neodlučeno, s velikanom Engleskom 0:0. Izabranici Matjaža Keka skupinu C završili su s tri boda", navodi siol.net. "Slovenija je junački izdržala nalet Engleske za osminu finala Europskog prvenstva. Slovenski nogometaši prvi će put u povijesti igrati u osmini finala velikog natjecanja! Potvrdili su to u posljednjem kolu grupne faze Eura u utakmici protiv Engleske u kojoj su treći put remizirali (0:0) i tako osvojili treće mjesto u skupini C", piše 24ur.

VIDEO Navijači Hrvatske razvili najveću zastavu u Leipzigu: Dugačka je čak 107 metara

Ključne riječi

Komentara 41

DM
D'Mich
03:22 26.06.2024.

Čestitam Slovencima, odigrali su na sigurno i izborili. Zasluženo. Želim im sreću u nastavku.

RA
Raptor
08:12 26.06.2024.

Nije Srbija izbacila nikoga s eura, a pogotovo ne Hrvatsku. Hrvatska je izbacila samu sebe. Od Španjolske smo gubili 1:0 još na zagrijavanju jer su se prestrašili. Protiv Albanije i Italije loše upravljanje procesom odigravanja utakmice. Početničke pogreške izbornika i stožera i nevjerojatno nesnalaženje igrača, unatoč iskustvu i igranju u velikim klubovima. A što se Srbije tiče, uvjerljivo posljednja u grupi,. Imaju kompleks Hrvatske u svim segmentima života koji je neizlječiv. A što se nogometa tiče, kad budu dva puta treći na svijetu, kad budu igrali finale svjetskog prvenstva i Lige nacija, neka pričaju o nogometu. Ostali su mentalno na razini bivše države. Liderstvo ne postoji, samo bahatost i kompleksi. Tužno. A nitko tamo nema snage narodu reći istinu.

PR
pravednik2
07:42 26.06.2024.

Jadne komšije. Uvijek ih neko napada, a oni se naučili samo braniti. Zbog toga im je igra uvijek na neriješeno . Ne danu gol, ali se osjećaju kao pobjednici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije