PRIJATELJSKA UTAKMICA

Srbija uvjerljivo pobijedila u Japanu

Nogomet
AFP
07.04.2010.
u 15:03

U Osaki su u srijedu prijateljsku utakmicu odigrali nogometaši Japana i Srbije. Dvoboj u kojem je Srbija pobijedila 3-0 bio je lišen nastupa onih najboljih.

I Japan i Srbija igrali su bez internacionalaca, pa se može reći da je to bio ogled reprezentacija japanske i srpske lige u kojem su daleko više pokazali gosti.

Već u prvih 25 minuta je Srbija vodila s 2-0, a oba je pogotka postigao igrač novosadske Vojvodine Dragan Mrđa, dok je konačnih 3-0 postavio Nemanja Tomić u 60. minuti. Podsjetimo da će obje reprezentacije nastupiti tijekom lipnja i srpnja na Svjetskom prvenstvu kojem će domaćin biti Južnoafrička Republika.

Prijateljska utakmica:

Japan - Srbija 0-3 (Mrđa 15., 23., Tomić 60.)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije