MODRO POJAČANJE

Srbin potpisao za Dinamo pa komentirao reakcije: Budala ima i u Srbiji i Hrvatskoj

21.01.2019.
u 08:27

- Reakcije su sad u 99 posto slučajeva pozitivne. A problem i budale možete naći na svakom koraku, bilo u Srbiji, Hrvatskoj ili nekoj drugoj zemlji. Tu sam godinu i pol dana i nikakav problem nisam imao.

Komnen Andrić (23) od jučer je dio ekspedicije Dinama, na ručku se upoznao s momčadi, poslije ručka porazgovarao s Bjelicom pa odradio lakši trening. Jer oko 30 sati putovao je do baze Dinama, krenuo je u šest ujutro, u 22 stigao u Istanbul, ujutro nastavio put i stigao oko podneva u hotel plavih.

Dobio stotine poruka

– Prvi dojmovi su izvanredni, popričao sam s nekoliko igrača, osjećam se ugodno i sretan sam što sam ovdje – počeo je Andrić.

Je li bilo puno poruka, čestitki?

– Dobio sam nekoliko stotina čestitki iz Srbije i Hrvatske, svi opravdavaju moj dolazak u Dinamo.

Kakve su bile reakcije u Srbiji na vaš dolazak u Dinamo?

– Kada sam dolazio u Hrvatsku, slušao sam samo sebe, najvažnije je kako se ja osjećam i sam donosim odluku. Naravno, uz konzultacije s roditeljima i suprugom od kojih uvijek dobijem podršku. Reakcije su sad u 99 posto slučajeva pozitivne. A problem i budale možete naći na svakom koraku, bilo u Srbiji, Hrvatskoj ili nekoj drugoj zemlji. Tu sam godinu i pol dana i nikakav problem nisam imao i sretan sam što sam ostao u Hrvatskoj.

>> Pogledajte kako su Andrića dočekali dinamovci u Turskoj

1/6

Koliko vam je trebalo da se odlučite za dolazak kad je došao poziv?

– Svjestan sam koliko je Dinamo veliki klub i kolika je odgovornost dolazak u takav klub. Sretan sam jer sam prvi igrač u Dinamu koji je došao iz Srbije, kao što sam bio sretan što sam bio kapetan u Interu. Volim te izazove.

Kakva su vam očekivanja od ovog dijela sezone, jer konkurencija je velika uz Gavranovića i Petkovića?

– Konkurencija je najjača moguća, ali rekao sam da volim izazove. Čim sam došao u Hrvatsku, znači da se ne bojim i jedva čekam da počnu treninzi i utakmice i vjerujem da ću se ovdje još više afirmirati i ostaviti dubok trag. Gavranović i Petković su dva izvrsna napadača, njihove karijere, golovi, karakteristike, statistika govore o njima. Imam samo pohvale za njih, ali vjerujem i u svoje kvalitete.

Kao prvi strijelac lige zacijelo niste došli grijati klupu?

– Naravno, ali Dinamo igra puno više utakmica od Intera, a svaka je konkurencija zdrava. No naravno da sam došao ovamo kako bih bio u udarnoj momčadi.

U kakvom ste fizičkom stanju?

– Pripreme sam dosad odradio s Interom, samo nisam igrao ove dvije utakmice jer čuvao sam se od ozljeda i očekivao transfer.

Što vam je rekao Bjelica?

– Poželio mi je dobrodošlicu, imali smo kratak razgovor i u njemu je na prvom mjestu inzistirao, a to je i meni na prvom mjestu, na čvrstom karakteru, da želi dobrog čovjeka u momčadi. Siguran sam da je dobio dobrog čovjeka, a za ostalo ću se potruditi kako bih opravdao povjerenje.

Velika hvala Toplaku

Što vam je rekao na odlasku trener Intera Samir Toplak?

– Možda sam i najvažniji savjet o Dinamu tražio upravo od njega. On me vratio na nogometnu mapu i ima najveće zasluge za moje rezultate. Kad sam došao u Inter, dao mi je maksimalnu podršku i od srca mu i ovim putem zahvaljujem. Bit ćemo uvijek prijatelji. 

>> Pogledajte što je rekao trener Dinama Nenad Bjelica 

Ključne riječi

Komentara 9

SA
samograd
09:16 21.01.2019.

Nije mi jasno zašto to mora naglašavati da budala ima na svim stranama? Uvjeren sam da znam, al se svatko češe tamo gdje ga svrbi. Tko nas bre zavadi, tu leži inspiracija.

KA
kajinx
12:46 21.01.2019.

Naprijed Dinamo!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:17 21.01.2019.

mamić jugosloven,ratni profiter!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije