Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE OBJAVU

Srcedrapajuća poruka hrvatske sportašice iz bolnice: 'Volim te, ali brutalan si i dosta mi je'

Foto: Instagram
1/4
21.04.2024.
u 16:32

Tijekom dosadašnje karijere dvostruka hrvatska olimpijka imala je brojnih problema s ozljedama. Prošle godine na treningu je ozlijedila Ahilovu tetivu, zbog čega se oporavljala nekoliko mjeseci, a godinu dana ranije zaradila je ozljedu ramena.

Poznata splitska i hrvatska gimnastičarka Ana Đerek poslala je poruku iz bolničnog kreveta koja će mnogim navijačima slomiti srce. Splićanka, 25-godišnjakinja, trenutačno je izvan treninga zbog teške ozljede. Prema objavljenoj fotografiji čini se da je u pitanju Ahilova tetiva ili gležanj i nije poznato koliko će izbivati iz gimnastike i hoće li se uopće ikada vratiti.

GALERIJA Luka Modrić u strogom centru Zagreba kupio stan od 220 kvadrata

1/22

"Mom omiljenom sportu, je**no te volim, ali znaš biti baš brutalan. Hvala ti za sve lekcije, slomljena srca, pobjede i dobra vremena, ali sada mi je dosta", napisala je Ana na svome Instagram profilu i potaknula sumnju u to da se oprašta od ovog zahtjevnog sporta koji može prouzročiti teške ozljede. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đerek (@anaderek5)

Tijekom dosadašnje karijere dvostruka hrvatska olimpijka imala je brojnih problema s ozljedama. Prošle godine na treningu je ozlijedila Ahilovu tetivu, zbog čega se oporavljala nekoliko mjeseci, a godinu dana ranije zaradila je ozljedu ramena. U travnju 2018. godine na treningu je neugodno pala i dobila potres mozga. "Bojala sam se zaspati jer sam bila sigurna da se neću probuditi", rekla je tada Đerek i zabrinula sportsku javnost.

VEZANI ČLANCI:

Članica Marjana trenirala je u dvorani na Poljudu kada je u pokušaju preskoka pala na glavu, slomila jagodičnu kost i doživjela potres mozga. Kasnije se doznalo kako se Đerek nije sjećala nastupa na OI u Rio de Janeiru, ali Ani se srećom brzo vratilo pamćenje. 

Komentara 2

PO
poluprovokator
23:45 21.04.2024.

Sretno sa oporavkom!

ŠS
Štap sa glavom
20:27 21.04.2024.

Da li netko može napisati nešto a ne prostačiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije