Slavlje u Ukrajini

Srna je sa Šahtarom četiri puta osvojio naslov i dva puta kup

'sahtar2_nnn_spo_060510'
'Photoshop'
06.05.2010.
u 17:39

Lani je naš reprezentativac Darijo Srna podignuo pehar namijenjen osvajaču Kupa Uefe, a sad je ponovo prvak Ukrajine.

Bila je to luda noć. Još jedna u kreaciji našeg Darija Srne i njegova Šahtara. Klub iz Donjecka, bogatoga gazde Rinata Ahmetova i maestra na klupi Mircee Lucescua osvojio je naslov prvaka, u odlučujućoj utakmici s 1:0 pobijedio je velikog rivala kijevski Dinamo. Slavlje je trajalo duboko u noć, u Donjecku se nije spavalo. A kapetan Darijo Srna, koji je Brazilcu Ilsinhu asistirao za pobjednički pogodak, osvojio je još jedan trofej. Lani je podignuo pehar namijenjen osvajaču Kupa Uefe, sada je ponovo prvak Ukrajine. Otkako je 2003. godine otišao u Donjeck to mu je sedmi trofej. Četiri puta bio je prvak Ukrajine, dva puta Šahtar je osvojio kup, te Kup Uefe.

– A što reći, Darijo i Šahtar opet su napravili čudo. Zaista mu ide, trofeji kazuju da je njegov odlazak u Šahtar bio pun pogodak – kaže Igor Štimac, koji od prvog dana prati Srninu karijeru.

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:18 07.05.2010.

Srna je sa Šahtarom napravio malo čudo a veliko čudo sa kockastima kada nisu protiv Engleza primili 15 nego samo 9 golova..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije