L'Equipeov izbor

Srna, Modrić i Mandžo kandidati za momčad godine

darijo srna luka modrić
Sanjin Strukić/PIXSELL
24.12.2013.
u 19:17

Glasanje traje do srijede u 18 sati, a momčad godine bit će objavljena u četvrtak u tiskanom izdanju L'Equipea

Na kraju svake godine biraju se najbolji sportaši, a postoje brojni izbori. Tako je i ove godine ugledni francuski L'Equipe pokrenuo svoj izbor najbolje nogometne momčadi 2013., a o tome će odlučiti njihovi čitatelji putem internetskog glasanja.

Njihova idealna momčad bit će u formaciji 4-2-3-1, a za svaku poziciju konkurira velik broj igrača. Među kandidatima su tako i trojica hrvatskih reprezentativaca: Darijo Srna, Luka Modrić i Marijo Mandžukić.

Kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije kandidira za poziciju desnog beka, dok Modrić konkurira za ofenzivnog veznjaka. Mandžukić se, pak, nalazi među ponuđenim za poziciju jedinog isturenog napadača.

Glasanje traje do srijede u 18 sati, a momčad godine bit će objavljena u četvrtak u tiskanom izdanju L'Equipea.

>>Modrić u momčadi kola: Vukao je sve konce Reala

Komentara 1

AN
Andreeejjj
20:52 24.12.2013.

Ni jedan od navedene trojice ne može u momčad godine, budimo realni! Puno, punoooo je boljih nogometaša od njih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije