Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KAPETAN

Srpska ikona objasnila zašto su vatreni bolji od Srbije: 'Nemamo kontinuitet i kreaciju kao Hrvati'

Beograd: Utakmica 2. kola Lige nacija između Srbije i Turske odigrana bez navijača
Foto: A. K./ATAImages/PIXSELL
16.11.2023.
u 17:02

Kolarov je usporedio našu i srpsku nacionalnu vrstu te je ustvrdio kako smo bolji i imamo bolje pojedince.

Bivši srpski kapetan i nekadašnji branič Manchester Citya, Lazija, Rome i Intera, Aleksandar Kolarov gostovao je kod Marija Stanića u popularnoj emisiji (Ne)uspjeh prvaka. Kolarov je usporedio našu i srpsku nacionalnu vrstu te je ustvrdio kako smo bolji i imamo bolje pojedince. 

GALERIJA Hrvatskoj otpali Juranović i Vlašić uoči ključnih dvoboja za Euro

Beograd: Utakmica 2. kola Lige nacija između Srbije i Turske odigrana bez navijača
1/41

- Hrvatska ima odlične igrače, uz sve iskustvo. Mislim da smo mi imali dobre igrače. Ivanović, Vidić, Stanković, Matić i ja igrali smo za reprezentaciju u najboljim godinama, ali mi smo svi defenzivci, jedino su Stanković i Matić defenzivni vezni. Od Stankovića je godinama traženo da bude desetka, ali on je bio zadnji vezni koji je imao ekstra šut. Stoput sam sebe ispitivao. Nikako da dođem do jasnog odgovora. Dugo sam igrao u reprezentaciji, bilo je boljih i lošijih reprezentacija. Dosta se prave usporedbe s Hrvatskom. Najteže je u sportu imati kontinuitet, rijetke reprezentacije imaju kontinuitet kao Hrvatska - rekao je Kolarov. 

- Nismo sa stručne strane bili ispraćeni na pravi način. Mi smo bili igrači zadatka, mi nismo imali kreaciju kao Hrvatska, kao vaši igrači koji nose reprezentaciju. To su vezni igrači.  Hrvatska je dobila Brazil na Svjetskom prvenstvu. Brazil je napadao, napadao i napadao, a golman je obranio par šansi. Ali Hrvatska je, kad je imala loptu, znala što radi. Znala je odigrati pet-šest pasova - otvoreno je izjavio Kolarov i nadodao:

VEZANI ČLANCI:

- Moraš biti realan u nekim stvarima. Naši ljudi nemaju percepciju kako se nogomet igra van Srbije. Gledaju ga malo možda na TV-u i to je to. To je drugi sport. Treba biti realan u nekim stvarima, mi smo tu gdje trenutno jesmo i trebamo biti tu. Hrvatska je tu gdje jest, i treba biti tu. Nitko ništa nije ovdje nekome pomogao ili nešto na sreću.

Komentara 5

TO
Tornado0508
21:19 16.11.2023.

Dnevna doza istocne strane Schengena i turskih potomaka

Avatar Castro
Castro
20:56 16.11.2023.

Srpska Ikona objasnila …!! On nešto objasnio. IQ 12

PR
prajdali100
18:37 16.11.2023.

Bez dlake na jeziku,svima je otvoreno rekao kako stoje stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije